Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“jedinečné pití a jídlo”
Recenze Fat Cat

Fat Cat
Č. 258 z 6 169 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 7 US$ - 19 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Popis: Nová trendy restaurace a bar v centru Prahy. Koktejly a speciální nabídky. České mini-pivovary - pivo na 6ti pípách. Gurmánské hamburgery z denně mletého hovězího masa a originální hotdogy, ručně vyráběné pečivo, domácí hranolky, čerstvé saláty, domácí limonády. Vychutnejte si výbornou kuchyni, nebo jen relaxujte a dejte si drink! 165 míst u stolu. Dětský koutek. Skupinové rezervace vítány.
Recenzováno: 3. října 2018

Tady skutečně vědí jak potěšit půnebí jak vzdělance tak obyčejného konzumenta jídla a dobrého piva. Příjemné obsluha a majitelé se podniku evidentně věnují tak aby vše běželo a neusnuli na vavřínech. Držím palce ať nám to vydrží :)

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli Heidy1965.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára Š, Manažer komunikace s hosty v zařízení Fat Cat, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2018

Díky moc a věříme, že neusneme. Ale naše práce nás baví a to je doufám znát. Tak zase někdy. Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 607)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 607 recenzí

Recenzováno: 2. října 2018

Restaurace byla vybrána podle hodnocení na Tripadvisoru. Na oběd jsme si vybrali z místní nabídky burger. Ten svou chutí nezklamal, bohužel se kuchař příliš nevěnoval krájení hrušky, která znemožnila jíst burger klasickým způsobem. Avšak v propojení s dalšími ingrediencemi byla neodmyslitelnou součástí. Při návštěvě určitě doporučuji vyzkoušet pivo z místní produkce, je velmi chutné.

Datum návštěvy: srpen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Michal M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára Š, Manažer komunikace s hosty v zařízení Fat Cat, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2018

Michale děkujeme za Vaši recnzi i připomínku ohledně hrušky. Těšíme se zase na viděnou.
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. května 2018 prostřednictvím mobilu

Urcite se zde zastavte. Vyborne pivko, vyborne jidlo, velmi vstricny a ochotny personal. A navic je cestou mezi Staromestskym namestim a Karlovo mostem. Pokazde kdyz jdu kolem tak si tady dam nejakou dobrotu a studene pivko.

Datum návštěvy: květen 2018
Poděkujte uživateli Frantisek-Mourek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. dubna 2018

Naprosto úžasný podnik. Jídlo obsluha za 1. FAT CAT Burger jedině doporučuji a hlavně domácí hranolky :). Ochutnávka piva je jedinečná

Datum návštěvy: listopad 2017
Poděkujte uživateli Trek466254.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Urcite se zde zastavte. Vyborne pivko, vyborne jidlo, velmi vstricny a ochotny personal. A navic je cestou mezi Staromestskym namestim a Karlovo mostem.

Datum návštěvy: listopad 2017
Poděkujte uživateli Frantisek-Mourek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PR F, Director of Sales v zařízení Fat Cat, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017

Dobrý den Františku, velice si vážíme Vašeho hodnocení. Děkujeme. :)
Hezký den Vám přeje,
Tomáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Fat Cat, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Fat Cat? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem