Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Malá Strana jako z pohádky”
Recenze Coda Restaurant

Coda Restaurant
Č. 83 z 6 358 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 33 US$ - 67 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Obchodní schůzky, Místní kuchyně, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Obědy, Večeře, Snídaně, Donáška, Rezervace
Okolí: Praha 1 (centrum)
Recenzováno: 2. února 2019

Jen těžko překonatelná lokalita hotelového komplexu hraje zcela jistě jednu z hlavních devíz i jeho restaurace. V Codě na vás dýhne dojem exklusivity, něčeho vyjmečného. Blízko hradu a dalším ikonických památek je to určitě jedna z nejlepších luxusních restaurací v Praze. Obsluha špičkova, interiér ve stylu typické noblesy a dekadence let minulých. A la carte menu je velmi drahé, v rámci festivalu však dostupnější a hlavně výtečné pochutnání.

Datum návštěvy: únor 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Kaka3.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří H, Generální ředitel v zařízení Coda Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2019

Milý/á Kaka3,

velmi děkujeme za skvělou recenzi! Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Hezký den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (793)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26793 recenzí

Recenzováno: 18. ledna 2019

Restauraci Coda jsme již navštívili vícekrát a pokaždé je to zážitek. Gastronomicky velmi příjemné a vyvážené menu s kvalitními víny umocňuje profesionální a stylový servis. Všechno pak ještě umocňuje interiér nebo v případě letní návštěvy i exteriér při posezení na terase. Výhled ze střešní terasy na historickou část Prahy je nádherný.

Datum návštěvy: prosinec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Milan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří H, Generální ředitel v zařízení Coda Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2019

Milý Milane,

velmi děkujeme za skvělý komentář, kterého si velmi vážíme! Věříme, že nás zase brzy navštívíte :)
Hezký den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. října 2018 prostřednictvím mobilu

Pohadkovy hotel. Prekrasne misto, ale...! Říkali jsme si s přáteli 5 hvezdickovy hozel bude to krásná snídaně ale opak je pravdou. Misto krasneho startu dne nas celalo neprijemne rano diky otresne obsluze. Tmavovlasa pomalá servírka než nás zaregistrovala trvalo to nějakou dobu spletla objednávku když se pak přijde omlouvat druha servírka a mluví na vás ruským přízvukem tak se vám hlavou honí kde to jsme? Jsme v luxusním hotelu v praze?! Nebo v bufetu na Hlavním nádraží!?

Poděkujte uživateli Veronika D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr Z, Manager v zařízení Coda Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. října 2018

Dobrý den, paní Veroniko,

Děkuji Vám za návštěvu naší hotelové restaurace CODA a zároveň i za Váš čas na sdílení Vaší zkušeností a pocitů z návštěvy během snídaní. Je mi velice líto, že jsme nevyhověli Vašim představám a Vaše zklamání mě velice mrzí, uděláme maximum abychom vylepšili bdělost našeho obsluhujícího personálu. Zároveň mě mrzí nádech xenofobismu ve Vašem komentáři, je až příliš omezené se zamýšlet nad přízvukem obsluhujícího personálu a je potupné srovnávání jakéhokoli pracovního prostředí v jakékoli souvislosti, otevřete oči prosím Vás, žijeme v 21. století... Budete li mít chuť si na toto téma pohovořit, milé rád Vás u nás osobně přivítám na dobré kávě. Přeji Vám mnoho úspěchů a pěkný den.
S pozdravem,
Petr Zajíček
Food and Beverage Manager
CODA Restaurant at ARIA Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. října 2018

Vynikající pochutiny od profesionálních kuchařů, čerstvé suroviny, skvěle ochucené. Vinný lístek na úrovni. V létě krásná vyhlídka ze střechy. Prostředí ladí oku i chuti. Personál bez chyby.

Datum návštěvy: září 2018
Poděkujte uživateli krizova888.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Hlavaty_GM, Generální ředitel v zařízení Coda Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. listopadu 2018

Milá "krizova888",

děkujeme velmi za krásný komentář a jsme velmi rádi, že Vám u nás chutnalo :)
Krásný den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2017

Delikátní kuchyně pana Davida Šaška . Je vždy radost, dostat a mít možnost ochutnat skvostnou gastronomii.
Very Good kitchen of Mr. David Šašek . Thank you.

Datum návštěvy: červenec 2017
Poděkujte uživateli Jiri L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiri_Hlavaty_GM, Generální ředitel v zařízení Coda Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. září 2017

Děkujeme Jiří! :)
Krásný den přeji,

Jiří Hlavatý
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Coda Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Coda Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem