Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Na každou návštěvu se těším”

Terasa U Zlaté studně
Č. 22 z 5 705 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 53 US$ - 94 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně, Obchodní schůzky, Romantický, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Obědy, Snídaně, Večeře, Pozdě v noci, Donáška, Rezervace
Okolí: Hradčany a Letná
Recenzováno: 15. července 2017

Restaurace má nejkrásnější výhled na Prahu a zároveň skvělou kuchyni. Navštěvuji ji několikrát do roka a ještě nikdy mne ani v detailu nezklamala :-) Je to jistota a zároveň zážitek

Jaroslav B, z Prahy 3

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jaroslavbarvir.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2017

Milý Jaroslave,

velmi děkujeme za Váš komentář, kterého si velmi vážíme stejně jako vaší loajality :)
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 801)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

591 801 recenzí

Recenzováno: 10. července 2017

Navštívili jsem tuto restauraci s tím, že ochutnáme degustační menu (a já včetně vinné degustace). Jídla byla naprosto úžásná a co musím vyzdvihnout je perfektní výběr vína k danému jídlu. Těžko vyzdvihnout jedno jídlo, protože opravdu všechna byla vynikající. Nádherný výhled na Prahu společně s tímto gastronomickým zážitkem, který je ale umocněn i bezchybným servisem ze strany zaměstanců této restaurace, nám poskytl možnost strávit opravdu nezapomenutelný večer v této restauraci.

Poděkujte uživateli Jaroslav H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. července 2017

Milý Jaroslave,

velmi děkujeme za Váš komentář a hodnocení, z kterého máme velkou radost!
Jsme velmi rádi, že Vám u nás chutnalo a byli jste spokojení s naší nabídkou vín, kterou pečlivě k jednotlivých chodům vybíráme.
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. května 2017

Návštěva této restaurace byl neopakovatelný zážitek. Určitě se vrátím na večeři a jsem si jistá, že to bude stát za to.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Kristina Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manager v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. května 2017

Vážená Kristino Z,

mnohokrát Vám osobně děkuji za Váš příspěvek na tento populární cestovatelský portál. Jsme rádi nejen za Vaši návštěvu, ale to, že jsme Vám mohli připravit příjemný kulinářský zážitek. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

S úctou

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. února 2017

Restaurace je vyhlášená svojí kvalitou, která se i při naší návštěvě opět potvrdila. Nádherné místo, výborná kuchyně, profesionální personál. Návštěvu této restaurace určitě doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Aleš D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2017

Vážený Aleši D,

Děkujeme za Váš pozitivní feedback, a za slova chvály na adresu naší kuchyně a personálu. Věřím že Vás budeme moc opět brzy přivítat.

S přátelským pozdravem,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. února 2017

Vynikající jídlo, servis, prostředí, klidná část s úžasným výhledem. Zde si zákazníka váží a hlavně vědí co servírují a stojí si za tím. Doporučujeme na 100%!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 12dent2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2017

Vážený 12dent2017,

děkujeme za Vaše pětihvězdičkové hodnocení. Jsme potěšeni že jste byl u nás 100% spokojen, a doufáme že Vás brzy budeme moci opět přivítat.

S přátelským pozdravem,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Terasa U Zlaté studně, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Terasa U Zlaté studně? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem