Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uzasne misto a profesionalni personal”

Terasa U Zlaté studně
Č. 22 z 5 664 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 53 US$ - 94 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Obchodní schůzky, Romantický, Místní kuchyně, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Večeře, Pozdě v noci, Obědy, Snídaně, Donáška, Rezervace
Okolí: Hradčany a Letná
Recenzováno: 16. září 2017 prostřednictvím mobilu

Na toto uzasne misto me vzal minuly rok pritel. Oslavili jsme zde dvoulete vyroci.

Bezpochyby nejvetsi prednosti teto restaurace je nadherny vyhled na Prahu. Nocni Praha dotvari celkovou romantickou atmosferu teto restaurace. Sedeli jsme na vnejsi terase a jelikoz bylo chladneji, byly nam poskytnuty deky i topeni.

Personal byl profesionalni a umevavy. Snazili se udelat vse proto, abychom si vecer uzili. Dokonce pripravili dort k vyroci jako prekvapeni.

Jidlo i vino bylo excelentni! Cena odpovida kvalite.

Jednoznacne doporucuji navstivit toto misto.

Poděkujte uživateli sjusanmat.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2017

Milá "sjusanmat",

děkujeme velmi za Váš milý komentář, kterého si velmi vážíme. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo a vybrali jste si naši restauraci k oslavě svého výročí!
Těšíme se zase příští rok! :)
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (1 795)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

371 795 recenzí

Recenzováno: 26. července 2017

Do resturace jsme byli pozváni našimi známými, kteří ji navštěvují pravidelně, s tím, že je to jejich nejoblíbenější restaurace v Praze. Přesto, že pršelo, pohled na Prahu byl nádherný, a to se nám omlouvali, že objednali krásné počasí. Tento pondělní večer byl pro nás opravdovým zážitkem. Jídlo bylo nejlepší, jaké jsme kdy jedli a dlouho jsme nepili tak dobré červené víno. Doufám, že se sem budeme pravidelně vracet.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli sarka305.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. července 2017

Milá "sarka305",

velmi děkujeme za krásnou recenzi a milá slova. Jsme velmi řádi, že se Vám u nás líbilo a budeme velmi rádi, když se staneme našimi stálými zákazníky :)
Krásný den vám přeji a již se na vás těšíme!

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2017

Restaurace má nejkrásnější výhled na Prahu a zároveň skvělou kuchyni. Navštěvuji ji několikrát do roka a ještě nikdy mne ani v detailu nezklamala :-) Je to jistota a zároveň zážitek

Jaroslav B, z Prahy 3

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jaroslavbarvir.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2017

Milý Jaroslave,

velmi děkujeme za Váš komentář, kterého si velmi vážíme stejně jako vaší loajality :)
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. července 2017

Navštívili jsem tuto restauraci s tím, že ochutnáme degustační menu (a já včetně vinné degustace). Jídla byla naprosto úžásná a co musím vyzdvihnout je perfektní výběr vína k danému jídlu. Těžko vyzdvihnout jedno jídlo, protože opravdu všechna byla vynikající. Nádherný výhled na Prahu společně s tímto gastronomickým zážitkem, který je ale umocněn i bezchybným servisem ze strany zaměstanců této restaurace, nám poskytl možnost strávit opravdu nezapomenutelný večer v této restauraci.

Poděkujte uživateli Jaroslav H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. července 2017

Milý Jaroslave,

velmi děkujeme za Váš komentář a hodnocení, z kterého máme velkou radost!
Jsme velmi rádi, že Vám u nás chutnalo a byli jste spokojení s naší nabídkou vín, kterou pečlivě k jednotlivých chodům vybíráme.
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. května 2017

Návštěva této restaurace byl neopakovatelný zážitek. Určitě se vrátím na večeři a jsem si jistá, že to bude stát za to.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Kristina Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manager v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. května 2017

Vážená Kristino Z,

mnohokrát Vám osobně děkuji za Váš příspěvek na tento populární cestovatelský portál. Jsme rádi nejen za Vaši návštěvu, ale to, že jsme Vám mohli připravit příjemný kulinářský zážitek. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

S úctou

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Terasa U Zlaté studně, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Terasa U Zlaté studně? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem