Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Návštěva v rámci GRF 2019, dokonalost...”

Terasa U Zlaté studně
Č. 57 z 6 500 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 50 US$ - 89 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Zvláštní příležitosti, Obchodní schůzky, Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Večeře, Obědy, Donáška, Rezervace
Okolí: Hradčany a Letná
Popis: Restaurace s překrásným výhledem na Prahu se vyznačuje nejen delikátní kuchyní a mistrovskými díly šéfkuchaře Pavla Sapíka, ale také překrásnou střešní terasou, která láká k obědům, večeřím či posezením u sklenky vína. Hosté mohou v letních měsících využívat i soukromý vstup do královských zahrad Pražského hradu přímo ze střešní terasy. Restaurace se nachází ve 4. patře hotelu Golden Well (U Zlaté studně), odkud se přesvědčíte, že Praha je skutečně stověžatá.
Recenzováno: 2. března 2019

Opět jeden z nejlepších zážitků. Všechny chody byly vynikající, obzvlášť naprosto úžasné ceviche z pražmy a dezert kávová espuma. Výborně zvolená vína k jednotlivým chodům. Úžasné výhledy z terasy. Skvělá, ochotná a milá obsluha. Doobjednali jsme si i nápoje za velmi příznivé festivalové ceny. Nemáme vůbec žádné výhrady. Z letos navštívených degustací to bylo jedna z absolutně nejlepších. Právem 1.místo v žebříčku.

Datum návštěvy: únor 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Z2503OEmartink.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2019

Milý "Z2503OEmartink",

velmi děkujeme za skvělý komentář! Jsme moc rádi, že Vám u nás chutnalo a velmi si vážíme Vašeho ocenení! :)
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 981)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

371 981 recenzí

Recenzováno: 1. března 2019

Děkujeme moc za vynikající oběd v ramci GRFestivalu. Jídlo vynikající obsluha milá a všímavá. Oproti loňsku musím opravdu ocenit milou obsluhu, která zvládala i ročního prcka u vedlejšího stolu. Loňský rok jsme navštívili restauraci s třínedělním miminem, které ani nekvíklo a přesto nám personál dával najevo, že tam opravdu nepatříme (což samozřejmě i k velikosti restaurace chápu), ale příjemný zážitek to nebyl. Krásný výhled, snad nejhezší v Praze :-) se sluníčkem nám byl bonusem.

Datum návštěvy: únor 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Martina L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2019

Milá Martino,

velmi děkujeme za krásný komentář a recenzi. Jsme moc rádi, že jste k nám po roce opět zavítali a těšíme se zase příští rok :) i když otevřeno máme celý rok a za měsíc otevíráme naši úžasnou terasu, na které všechno tak skvěle chutná! :)
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. února 2019 prostřednictvím mobilu

Prostředí, servis, menu i obsluha byly srovnatelné s pobytem na 5* zámořské lodi.
Děkujeme a určitě přijdeme znovu

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli Dusan V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. února 2019

Milý Dušane,

velmi děkujeme za skvělé hodnocení, kterého si velmi vážíme.
Hezký den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. února 2019

Restauraci jsem opět navštívila v rámci GRF a opět bylo vše dokonalé! Jídlo bylo vynikající, velmi milá a všímavá obluha, výborné napárování vín ke každému chodu, krásné prostředí. Restauraci určitě ještě navštívím.

Datum návštěvy: leden 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jindřiška Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. února 2019

Milá Jindřiško,

velmi děkujeme za krásný komentář a hodnocení.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Krásný den přeji,

Michal Motyčka
Director of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2019

Úžasné místo s vynikajícím jídlem a atmosférou. Je to skvělé místo, kde se zastavíte na oběd nebo večeři na cestě do nebo z hradu.

Datum návštěvy: prosinec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Milena k.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal M, Manažer v zařízení Terasa U Zlaté studně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2019

Milá Mileno,

velmi děkujeme za krásnou recenzi!
Hezký den přeji,

Michal Motyčka
Direcrtor of Operations

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Terasa U Zlaté studně, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Terasa U Zlaté studně? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem