Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna
Č. 728 z 6 136 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 2 US$ - 17 US$
Kuchyně: Evropská, Česká, Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Popis: Czech local restaurant pub
Recenzováno: 28. května 2017

Dnes jsem zde byla asi po pul roce znova a opet jsem narazila na tutéž "servirku", ktera byla opet drza a povrchni!!!! Jak si muze zamestnanec dovolit na hosta rvat, kdyz nema k tomu duvod a rict mu, ze tam nemusi chodit.... Uz jsem s ni mela vystup jednou kvuli jeji aroganci a nerozumim tomu, jak muze takova osoba pracovat v pohostinství, nehlede na to, ze nejsem jedina, ktera si na ni stezuje.... Zrejme mate dosthostu a tudiz si personal muze dovolit bezduvodne vyhazovat hosty, kteri si tam prijdou jen tak posedet... Takze za me, uz nikdy vic....

Poděkujte uživateli Lukáš P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. června 2017

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Vždy je úsměvné číst stížnost od někoho, kdo dle vyjádření hostů přítomných v době incidentu, nemá základní slušné vychování a se zmíněnou servírkou mluví povrchně a vulgárně. Uznávám, že servírka by na hosta neměla řvát, ale Vy jste i přes upozornění hostů od vedlejšího stolu, že se k ní chováte nepřístojně ve svém chování pokračovala a proto na Vás také zvýšila hlas. Servírka je obsluha, ne sluha, ke kterému si můžete dovolit cokoliv. Omlouvám se proto, že věřím verzi jiných hostů, kteří mi tento incident popsali dříve než Vy emailem. Při telefonickém kontaktu toto potvrdili. Věřte, že pokud bych byl přítomen, tak bych Vás v tomto případě osobně doprovodil z restaurace s doporučením, příště nás již nenavštěvovat.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (127)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

711127 recenzí

Recenzováno: 27. března 2017 prostřednictvím mobilu

Spis je normální jidlo. Takové prostředí vevnitř spis historická hospoda. A na terase bych se těšila.

1  Poděkujte uživateli Lucík V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. dubna 2017

Dobrý den, děkujeme za Vaši návštěvu a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. března 2017 prostřednictvím mobilu

Když jste poblíž a chcete s přáteli zajít na pivo, tak je to hodně dobrá volba! Během oběda je polední menu za dobrou cenu.

***** Pivo - fakt hodně dobrý
**** Jídlo - česká kuchyně, typické hospodské jídlo
*** Obsluha - je povrchní, hlavně něžného pohlaví. Pán byl dobrý.

1  Poděkujte uživateli Lukáš Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. dubna 2017

Dobrý den, děkujeme za Vaši návštěvu a hodnocení. Těšíme se na Vaší další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. února 2017

Nepříjemná obsluha, špinavý nedobře umytý příbor, špinavý uburusy. Číšnička nám skoro stáhla ubrus svím pozadím, udělejte si věčší prostor mezi stolmi když máte problém s prostorom.

Obsluha po nás doslovně hodila jídelák, po 15 minunách přišla objednat alespoň pití, podotýkam, že hospoda byla prázdná. Žádali sme o účet, po 20 minutach sme se zvedli a šli platit, když sme se stěžovali tak starší pani s blond vlasmi nám řekla : Že jako a co, že ste čakali na účet, provrátila oči a dovolila nám platit.

Určite neodporúčam! Nebyli jsme u Vás poprvé, ale určitě naposled! Když má někdo pracovat s lidma tak at sa naučí správat!!!!!!!!!!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Rado1312.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. února 2017

Dobrý den,
děkujeme za Vaši návštěvu a hodnocení.
Mrzí nás, že jste byl nespokojen, ale 11 let jsou stoly postaveny stejně a nikdo s prostorem neměl problém. Samozřejmě za špinavé příbory a ubrus se Velice omlouvám. Bohužel po době po které jste napsal, nejsem schopen incident řešit, protože si na to pravděpodobně servírka nevzpomene. Personál znovu poučím jak se chovat k hostům. Další řešení Vám pošlu do emailu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. prosince 2016

Byl jsem v teto restauraci pred 3 lety. Podotykam omylem na pivo. Byl to otresny zazitek, smradlave, zakourene, no priserne zastaveni na schuzku.
Vcera jsem dostal pozvani se sejit opet v teto restauraci. Myslel jsem, ze si delaji legraci jit tam do pekelneho prostredi opet. Avsak bylo mi receno, ze je jiz vse jinak!
Opravdu, super obsluha, jidlo velmi dobre, pivo kvalitni, prostredi o 1000% jinak. No dle meho, tato zmena majitele nebo jenom prestavba se povedla a vrele doporucuji na obed i s detmi ci jenom na pivo.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli K. K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Owner v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. prosince 2016

Děkujeme za návštěvu a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem