Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobré jídlo, výborné pivo, příjemná obsluha”

Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna
Č. 728 z 6 136 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 2 US$ - 17 US$
Kuchyně: Evropská, Česká, Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Popis: Czech local restaurant pub
Recenzováno: 9. května 2018

Tuto restauraci jsme navštívili několikrát a vždycky jsme se tam cítili dobře. Má příjemnou zahrádku a velmi příjemnou obsluhu. I ceny jsou slušné. Při poslední návštěvě jsme si dali bramborák s masovou směsí, druhý s krůtím masem, čočkovou polévku, pivo, limonádu a všechno bylo dobré. Milovníkům bramboráků mohu vřele doporučit jak bramboráky, polévku i pivo :-) Ostatní si jistě také v bohaté nabídce vyberou. Doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Hana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2018

Děkujeme za Vaše návštěvy a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (127)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26127 recenzí

Recenzováno: 4. listopadu 2017

Klasická česká hospoda se vším všudy. Jídlo bylo fajn, pivo výborné a obsluha bez problémů - co víc si přát a proto jen doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 1965-JK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2017

Dobrý den,
děkujeme za Vaší návštěvu i hodnocení. Přijďte zas...

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2017 prostřednictvím mobilu

Pivo zde mají dobré a široký výběr ze sortimentu plzeňského.
V letních parnech absolutně nestíhá obsluha.
Interiér odpovídá levnější hospodě.
Buřty na pivu jsou dobré.

Poděkujte uživateli JanM366.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. června 2017

Dobrý den, děkujeme za Vaší návštěvu a hodnocení.
Bohužel máte pravdu, již několik měsíců nemůžeme najít žádného kolegu nebo kolegyni na doplnění stavu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2017

Atmosféra mne příjemná, pěkný výhled ze zahradky po okolí, dobre hotovky, točené pivo a kofola, co vic si přát. A to za slušný peníz. Ochotná a rychlá obsluha.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli AlenaV92.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. června 2017

Děkujeme za návštěvu a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. června 2017

Krátká návštěva v poledne pouze na polévku a pivo - velká spokojenost. Příjemné posezení, rychlá obsluha, jen toalety by mohly příjemněji vonět.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jaroslavm92.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2017

Dobrý den, děkujeme za návštěvu a hodnocení.
Bohužel u toalet bojujeme s odpady které patří domu a s tím, že někdo z hostů schválně uzavírá vodu a pak to na pánských takto dopadne... Připravujeme rekonstrukci restaurace, kdy se znova na toalety zaměříme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem