Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna
Č. 728 z 6 136 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 2 US$ - 17 US$
Kuchyně: Evropská, Česká, Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Popis: Czech local restaurant pub
Recenzováno: 27. září 2018

Restaurace je pěkná, z venčí vypadá, že není nijak velká, ale zdání klame. Je tam spousta posezení. Restaurace má i venkovní terásku, kde se můžete posadit a sledovat městský ruch. My jsme se zde stavěli na oběd po celodenním trmácení po Praze. Je zde rychlá, milá obsluha. Dali jsme si knedlo, zelo vepřo. Kamarádky chtěla větší porci zelí a také ho dostala. Oběd byl velice dobrý, moc nám chutnalo.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Coastal492649.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2018

Děkujeme za Vaší návštěvu a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (127)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15127 recenzí

Recenzováno: 9. května 2018

Tuto restauraci jsme navštívili několikrát a vždycky jsme se tam cítili dobře. Má příjemnou zahrádku a velmi příjemnou obsluhu. I ceny jsou slušné. Při poslední návštěvě jsme si dali bramborák s masovou směsí, druhý s krůtím masem, čočkovou polévku, pivo, limonádu a všechno bylo dobré. Milovníkům bramboráků mohu vřele doporučit jak bramboráky, polévku i pivo :-) Ostatní si jistě také v bohaté nabídce vyberou. Doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Hana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2018

Děkujeme za Vaše návštěvy a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2017

Klasická česká hospoda se vším všudy. Jídlo bylo fajn, pivo výborné a obsluha bez problémů - co víc si přát a proto jen doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 1965-JK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2017

Dobrý den,
děkujeme za Vaší návštěvu i hodnocení. Přijďte zas...

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2017 prostřednictvím mobilu

Pivo zde mají dobré a široký výběr ze sortimentu plzeňského.
V letních parnech absolutně nestíhá obsluha.
Interiér odpovídá levnější hospodě.
Buřty na pivu jsou dobré.

Poděkujte uživateli JanM366.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. června 2017

Dobrý den, děkujeme za Vaší návštěvu a hodnocení.
Bohužel máte pravdu, již několik měsíců nemůžeme najít žádného kolegu nebo kolegyni na doplnění stavu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2017

Atmosféra mne příjemná, pěkný výhled ze zahradky po okolí, dobre hotovky, točené pivo a kofola, co vic si přát. A to za slušný peníz. Ochotná a rychlá obsluha.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli AlenaV92.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal Z, Vlastník v zařízení Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. června 2017

Děkujeme za návštěvu a hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Pivnice - Hospoda - Restaurace Dejvická sokolovna? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem