Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velice příjemný personál a na Prahu jedinečné prostředí”

Restaurace Luka Lu
Č. 248 z 5 862 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Středomořská, Česká, Chorvatská, Gril
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně, Rodiny s dětmi
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Večeře, Donáška, Rezervace
Okolí: Malá Strana
Recenzováno: 2. března 2018

Strávila jsem zde velice příjemné chvíle. Zašla jsem pouze na kávu a dezert, nicméně celkový zážitek byl pro mě zcela neočekávaný. Vzhledem k tomu, že teprve otevírali, byla jsem zde sama. Okamžitě se mě ujal personál, donesl kávu a dezert, ale co mne nejvíce překvapilo, že když jsem slovně ohodnotila tuto restauraci jako velice nezvyklou, přitom příjemnou a celkově vyzařující pohodu, nabídl mi mladý obsluhující muž prohlídku celé této restaurace s doprovodem. Ukázal mi jednotlivé části a zákoutí, včetně letní zahrady, galerie atd... Krásně jsme si popovídali.
Restaurací v krátkých intervalech procházel i sám majitel, který dohlížel na to, aby vše bylo v naprostém pořádku. Zkrátka pro mne krásné prostředí, které mne dostalo v třeskutém mrazu do letní pohody a velice milý a vstřícný personál. Děkuji vám všem a ráda se zase někdy při návštěvě Prahy vrátím :-)...

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli _kveta_zun.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Luka L, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Luka Lu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. března 2018

Dobrý den, velice si vážíme Vaší milé recenze. Jsme rádi, že se Vám atmosféra v našem přístavu líbila a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den přeje, Luka Lu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (844)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26844 recenzí

Recenzováno: 23. února 2018

Šli jsme na doporučení přátel,ale bohužel jsme asi vychytali špatný den. V místosti kde jsme dostali stůl byl cítit zápach odpadu. Obsluha nám samozřejmě nabídla jiný stůl, to chválím, ovšem mohli jsme se tomu vyvarovat. Jídlo bylo dobré, ale nic zásadního za tu cenu. Slečna na nás zapomněla s přiobjednaným ajvarem, což naštěstí pohotově vyřešil její kolega. Bohužel jsme příliš spokojení nebyli,ale chápu že každý den to nemůže být perfektní.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jahodamalinova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Luka L, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Luka Lu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. února 2018

Dobrý den, je nám líto za tyto vzniklé situace. Nicméně jsme se snažili vše hned řešit a při přístí návštěvě se tak doufáme nestane. Hezký zbytek dne, Luka Lu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2018

Luka Lu je opravdu skvělá restaurace, která mě nadchla hned při první návštěvě.Naprosto kýčovitý interiér je poskládán tak vkusně, že to krásně ladí, obsluha je milá a jídlo vynikajíci.Jejich Pljeskavice mě opravdu nadchla.Jestli byla jedna věc, co mě příliš nenadchla, tak to byly dezerty, ale jinak byl můj celkový dojem velice kladný

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli taska222.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Luka L, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Luka Lu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. ledna 2018

Děkujeme za recenzi :) Luka Lu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Výborná restaurace s příjemnou atmosférou. Strašně milý personál, výborná balkánská vína. Rozhodně doporučuji chobotnici nebo tradiční pljeskavicu, která je příjemně křupavá na povrchu. Dezerty a káva také skvělé. Velmi vhodné pro setkání s rodinou (vlastní zkušenost několikrát opakovaná) a přáteli. Pokud si chcete odpočinout od ruchu centra města a výborně se najíst, rozhodně doporučuji návštěvu.

Poděkujte uživateli Ondřej Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Luka L, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Luka Lu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. ledna 2018

Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že se u nás cítíte dobře a doufáme, že svoji návštěvu zopakujete! :) S přáním hezkého dne, Luka Lu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. září 2017

Zcela jistě a naprosto doporučuji okamžitou návštěvu zadních prostor tohoto podniku, neboť mohu garantovat, že budete uchváceni překrásnou výzdobou, která se v tamějších prostorech nachází. Následně po dokochání se krásami se vrhneme na jídlo. Jídlo jako takové je přímo vynikající musím doporučit obvzláště chobotnicový salát a čevapčiči, které chutnají téměr identicky s těmi domácímí na Balkáně, což je na Pražské poměry velice atypické, neboť ve většině podniků servírují pouze trapné atrapy jižanských pokrmů. Obsluha byla svižná a velice příjemná. Celková zkušenost byla taková, že jsem odcházel nadmíru spokojen.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Almir M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Luka L, Manažer komunikace s hosty v zařízení Restaurace Luka Lu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. září 2017

Milý Almíre, moc děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že Vám jídlo chutnalo a že jsme se dokázali trefit přesně této balkánské chutí, kterou, jak vidíme, už znáte. Vaše spokojenost je naši radostí a doufáme, že svoji návštěvu zopakujete.
Přejeme hezký den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurace Luka Lu, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurace Luka Lu? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem