Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Neusnout na vavřínech”
Recenze V Zátiší

V Zátiší
Č. 22 z 5 669 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 43 US$ - 65 US$
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Obchodní schůzky, Zvláštní příležitosti, Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Večeře, Snídaně, Obědy, Donáška, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 10. února 2017 prostřednictvím mobilu

V zátiší jsme se skvěle najedli a ochutnali pro nás novinky typu: jablečno-celerová polévka či anýzová zmrzlina. Klobouk dolů před šéfkuchařem. Jen jsme nepochopili koncept tradiční a indická kuchyně. Moc se nám líbil playlist a volba hlasitosti, při které jsme se mohli bavit, aniž bychom museli křičet či aby nás někdo u vedlejšího stolu poslouchal. Doby, kdy jste se v Praze nemohli nikde najíst lépe už jsou ale pryč. Bylo by fajn, kdyby i V zátiší nespoléhali na svou tradici a na to, že se sem pár stálic vždy vrátí nebo že sem zabloudí nějaká zbloudilá duše. K přívlastku "perfektní" totiž chybí pár maličkostí: bezchybný jídelní lístek výrazně odlišný od běžných restauračních zařízení (ruční papír, apod.), větší nadšení zaměstnanců a čisté toalety s dostatečnou zásobou utěrek a krémem na ruce. Berte prosím jako podnět k zamyšlení, ne jako kritiku. Jinak bez výhrad a určitě doporučíme.

Poděkujte uživateli Jiri Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenzi
Recenze (1 727)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

9131 727 recenzí

Recenzováno: 29. ledna 2017

V Zátiší je právem legendou. Má dobrou lokalitu, relativne se tam dá i zaparkovat, což je dost rarita na Praze 1. Skvělý interiér, který prokazatelně dělali špičkoví architekti a v neposlední řadě výtečnou kuchyni. Ceny jsou malinko vyšší na, ale opodstatněné. Dostanete za ně totiž špičkově připravené i vypadající pokrmy. Negativa pak směřují snad jen k nízké teplotě uvnitř restaurace, která je bohužel vzhledem k zimě dost zásadní.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Kaka3.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2017

Vážená Kaka3, rád bych Vám jménem celého týmu naší restaurace poděkoval za Vaše milá a vstřícná slova ve Vašem hodnocení. Za nízkou teplotu způsobenou technickým problémem se omlouváme. Věřím, že nás opět brzy navštívíte.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Dostali jsme s přítelkyní poukaz. Musím říct že degustační menu předčilo očekávání. Obsluha milá a profesionální. Vše opravdu skvělé. Určitě se ještě vrátíme. Děkujeme

1  Poděkujte uživateli Martin R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2017

Vážený Martin R, jsme velice potěšení, že jste navštívil naší restauraci, a že jste byl spokojený jak s kvalitou jídla, tak s úrovni poskytovaných služeb. Rovněž Vám děkujeme za Váš čas, který jste věnoval napsáním tohoto příjemného hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Vynikající jídlo,příjemná obsluha. S přítelem jsme si užili hezký večer od začátku až do konce. Děkujeme všem co se o nás starali. Od hostesek až po číšníky. Z jídla nejvíc top předkrm krevety, hlavní jehnečí kolínko a dezert perník. Nikča a Filip

Poděkujte uživateli Nicole K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2017

Vážená paní Nicole K, velice Vám děkujeme za Váš čas ke zhodnocení Vaší návštěvy v naší restauraci. Velice Vám děkujeme za krásná a pozitivní slova a doufáme, že se opět brzy uvidíme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. ledna 2017

Obsluha příjemná, rychlá, diskrétní. Všechny chody vynikající, zvláště pak
- filet z mořského vlka se zázvorem a česnekem (podle manželky),
- kuře tikka masala (podle mně).
Vína rovněž vynikající. Jediný problém (ovšem to je můj problém pracujícího důchodce): ceny. Pravidelně se tam stravovat nebudu :o)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli mkmec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2017

Dobrý den mkmec, dovolte nám poděkovat za Vaši návštěvu a skvělou recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám V Zátiší tak líbilo. Vážíme si Vašich pochval ohledně kvality naší kuchyně a servisu, rozhodné se budeme těšit na Vaši další návštěvu, i když ne pravidelně :-).

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo V Zátiší, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili V Zátiší? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem