Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vecere k vyroci svatby”
Recenze V Zátiší

V Zátiší
Č. 19 z 5 662 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 44 US$ - 65 US$
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Obchodní schůzky, Zvláštní příležitosti, Místní kuchyně, Romantický
Možnosti stravování: Snídaně, Obědy, Večeře, Pozdě v noci, Donáška, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 20. září 2017 prostřednictvím mobilu

Do teto restaurace jsme sli zamerne na defustacni menu. Meli jsme s manzelkou vyroci a tak jsme si ji vybrali. Prostredi je luxusni a malebne, ikdyz v detailech vidite i chyby. Personal je smad dokonaly. Prijemn, mile ochotny a rad poradi. Jidlo zde bylo vynikajici. Nabidka je pestra a pritom si lehce vyberete. Jidlo opravdu stalo za to. Jen bych vytkl, ze jidla byla vlaznejsi. V teto restauraci by se to stavat proste nemelo.
Nicmene rozhodne doporucuji.

Poděkujte uživateli Lukas C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2017

Dobrý den Lukas C,

Moc nás potěšilo, že jste se rozhodli oslavit se ženou výročí právě u nás. Děkujeme za skvělou recenzi, takové pochvaly se čtou moc hezky :) Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo, co se týče drobných nedostatků v interiéru, víme o tom, neustále opravujeme nějaké drobnosti tak aby se nemusel přerušit provoz, ale to je daň za to že máme restauraci v krásné historické budově. Důležitější je ale výtka ohledně teploty pokrmů, to nás moc mrzí, na druhou stranu, těší nás, že i přesto bylo jídlo vynikající.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (1 723)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 723 recenzí

Recenzováno: 13. září 2017

Do restaurace jsem se moc těšila díky recenzím tady na webu a když jsem si dělala rezervaci, tak na druhém konci telefonu byla tak neskutečně milá a ochotná slečna Jana, že jsem si říkala, že jestli takto bude vypadat celý večer, tak to bude bomba! A taky že byla!!! Byli jsme v restauraci s kamarádem na degustačním menu. Zvolila jsem Zátiší degustační menu a kamarád Menu hostujícího indického kuchaře. Všechna jídla vypadala stejně krásně jako na jejich webu a ta chuť to byl neskutečný kulinářský zážitek.Ač v nabídce nebylo,požádala jsem si k degustačnímu menu o nealkoholické párování a i tohle bylo zvládnto na výbornou! Prostředí je překrásné! Obrovský náš dík patří Tomovi a Táně a i ostatním, kteří se o nás nejen díky mé zapomenuté peněžence celý večer úžasně starali!Jsou to fakt velcí profíci, kde všichni mají zájem na tom, abyste si pobyt v restauraci u nich maximálně užili! Chcete-li dát někomu velký zážitek, určitě ho vezměte do této restaurace :)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli petrabukvicova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2017

Dobrý den petrabukvicova,

Jsme moc rádi, že jste se k nám tak těšili a hlavně že se Vám u nás líbilo :) Děkujeme za krásnou recenzi. Jana, Táňa, Tom a vlastně celý tým posílají pozdrav a moc si váží Vašich pochval, znamená to pro nás opravdu hodně, je to milé ocenění naší práce a už teď se těšíme, až se do Zátiší vrátíte.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. září 2017 prostřednictvím mobilu

Vynikající jídlo a relativně velká možnost nakombinovat si to nač máte zrovna chuť.

Prostředí typické pro takovou restauraci

Obsluha je však, taková moderně bych to nazval free :) co tentokrat pokládám za klad.


Poděkujte uživateli Karel P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2017

Dobrý den Karel P,

Děkujeme za návštěvu a hezkou recenzi. Jsme rádi, že Vám u nás tak chutnalo a především že Vám vyhovuje naše "free" obsluha. Samozřejmě, profesionalita je u nás na prvním místě, ale i nám se líp pracuje v uvolněnější atmosféře :) Doufáme, že se brzy do V Zátiší vrátíte.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2017

Minulý týden jsem již po několikáte zvolila pracovní oběd v restauraci V Zátiší, udělala jsem správně. Kuchyně skvělá, personál profesionální.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Helena E.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 29. března 2017 prostřednictvím mobilu

Skvělá práce. Velká náhoda nás přivedla do interiéru luxusu a nadčasovosti. Na talíři indický kuchař rozehrál opravdu povedenou partii. Krásně doplněna o vinný lístek. Obsluha na jedničku.

Poděkujte uživateli Dáša L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo V Zátiší, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili V Zátiší? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem