Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfektní od předkrmu po dezert”
Recenze V Zátiší

V Zátiší
Č. 28 z 6 086 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 43 US$ - 64 US$
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Obchodní schůzky, Místní kuchyně, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Večeře, Obědy, Snídaně, Pozdě v noci, Donáška, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 10. dubna 2018

Parádní místo na slavnostnější večeři. Fine dining za přijatelnou cenu, o vše postaráno výborně. Jídla chuťově skvělá, perfektní obsluha, nemám jedinou výtku.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Martin B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. dubna 2018

Dobrý den Martin B,

Děkujeme za návštěvu a skvělé hodnocení! Jsme moc rádi, že jste si u nás užili perfektní večeři a doufáme, že Zátiší opět brzo navštívíte :)

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 024)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

9132 025 recenzí

Recenzováno: 23. března 2018

Restauraci jsme navštívili již dvakrát a musím říct, že jsme byli vždy naprosto spokojeni! Jídlo úžasné, kvalitní suroviny, obsluha perfektní, prostředí velmi příjemné a útulné. Doporučuji každému, kdo touží po gurmánském zážitku!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Klara8915.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. dubna 2018

Dobrý den Klara8915,

Děkujeme za návštěvu a krásnou recenzi :) těší nás, že jste pokaždé odcházeli ze Zátiší spokojeni a děkujeme za všechnu chválu ohledné jídla a servisu. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. března 2018

Klidné a útulné prostředí, ochotná obsluha a vynikající kuchyně. Doporučuji pro slavnostní příležitosti i pracovní oběd

Poděkujte uživateli Jano K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. dubna 2018

Dobrý den Jano K,

Děkujeme za návštěvu a komentář na TripAdvisoru! Těší nás, že by jste nás doporučil a jsme rádi, že se Vám V Zátiší tak líbili :)

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. února 2018

Od teto restaurace kazdy host ceka vyborne jidlo a obsluhu, ale pro me byla vecere zklamanim. Jedinou osobou, ktera zaslouzi uznani pokud jde o obsluhu, byla profesionalita pana Pavlicka. Pokud jde o jidlo, tak jsem cekala vice. Jidla byla dobra, ale nic vice. Uprava jehnecich kotletek v majorankove kruste, relish z pecenych paprik, bile fazole, cervena repa, nebyla dobra. Pri kazdem soustu jsem mela pocit, ze zvolene suroviny kazi chut jehneciho. Pokud si vyberete napr. trichodove menu, tak za nektera jidla priplacite. Nekde je to na miste, ale priplatek za v tandooru pecene tygri krevety +90,-, kdy jsou servisovane 2 krevety, se mi zda nepatricne.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 113oli.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2018

Dobrý den 113oli,

Děkujeme za návštěvu a recenzi. To, že byla pro Vás návštěva V Zátiší zklamáním, mrzí mně i zbytek týmu. Na jehněčí kotletky jsme měli vesměs pozitivní ohlasy, takže nás docela překvapilo, že Vám přílohy kazili chuť jehněčího. V každém případě, od března jsme přílohy pozměnili na pěnu ze spáleného lilku, bramborovou terinku a karamelizovanou šalotku. Doufáme, že pokud se k nám vrátíte, bude Vám chutnat více.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. ledna 2018

Návštěva restaurace v rámci festivalu Grand restaurant festivalu 2018. Hodnocení jídlo chutná, obsluha profesionální, loajální - nemohl jsem víno (řídil jsem), proto káva k dezertu v ceně. ;) Avšak budu moc rád, když si zopakujeme návštěvu, ale tentokrát s jiným menu, dle naší chutě - pravá Indie. ;)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Antonín M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Libor_Pavlicek, Manažer v zařízení V Zátiší, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. února 2018

Dobrý den Antonín M,

Děkujeme za návštěvu a za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste si v rámci GRF vybrali V Zátiší a že jste měli příjemný zážitek. My budeme taky rádi, až si zopakujete návštěvu a doufáme, že pak to bude za 5 hvězdiček :) U festivalového menu jsme se chtěli držet letošního tématu "Superfood", proto je poněkud odlišné od našeho běžného menu vzheldem k použitým surovinám.

S pozdravem,
Libor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo V Zátiší, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili V Zátiší? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem