Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Naprostá spokojenost”
Recenze Cafe de Paris

Cafe de Paris
Č. 411 z 6 156 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Francouzská, Kavárna
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Obchodní schůzky, Romantický, Zvláštní příležitosti
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Obědy, Večeře, Rezervace
Okolí: Malá Strana
Recenzováno: 22. května 2018

Po nějaké době jsem znovu navštívila restauraci Cafe de Paris. Opět musím velmi pochválit milý a vstřícný personál, zvláště pana Toma, který nám svým vystupováním a ochotou zpříjemnil pobyt i dobře poradil kam se v Praze podívat. Do této restaurace se ráda vracím, protože zde panuje mezi zákazníky a personálem harmonie a přátelské klima. Děkuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli nataliepan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš H, Manažer v zařízení Cafe de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. května 2018

Dobrý den,
moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste u nás spokojeni.
Snažíme se dělat svoji práci s citem a láskou.
Budeme se těšit na další setkání v Cafe de Paris
S přáním hezkého dne
Cafe de Paris

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (535)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26535 recenzí

Recenzováno: 23. února 2018

Alespoň někde není nutno pročítat dlouhé stránky jídelníčku. Zde se již léta drží hesla, že příliš velký výběr škodí a nabídnou vám jejich naprosto bezkonkurenční úpravu Entrecote - Cafe de Paris, na který už nikdy nezapomenete a budete se sem jako mi léta a léta rádi vracet. A když se vám poštěstí narazit na dva další skvosty tohoto krásného stylového prostředí, což jsou majitelé Lina a Pavel, prožijete opravdu nezapomenutelný večer. Jako vždy díky a brzy na shledanou
Milan, Eva, Mirek a Alžběta

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli primopraga.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš H, Manažer v zařízení Cafe de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. února 2018

Dobrý den,
moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste u nás spokojeni.
Snažíme se dělat svoji práci s citem a láskou.
Budeme se těšit na další setkání v Cafe de Paris
S přáním hezkého dne
Cafe de Paris

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. ledna 2018

O této restauraci mi pověděla kolegyně, ale dostala jsem se sem až za několik let, čirou náhodou. Přijela mi nečekaná návštěva a tak jsem si říkala, že spojím prohlídku města s dobrou večeří. Šli jsme kolem, tak si říkám, zkusím štěstí, jestli budou mít volno. Naštěstí se pro nás stůl našel. Trochu jsem se obávala, zda si hosté vyberou z opravdu dost omezené nabídky jídel. Jedno hlavní jídlo bylo vyprodané, pak tedy zbývaly už jen tři (víc jsem nenapočítala). Většinou jsme si dali entrecote. Velmi se nám líbilo, že jej donesli již naporcovaný a průběžně přihřívali, aniž by to mělo zásadní vliv na jeho kvalitě.
Doporučuji, aby kuchaři v kuchyni nekouřili, protože to táhne do restaurace.
Také absence platebního terminálu mi přišla až neuvěřitelná. Argument, že bankomat je poblíž, není rozhodně uspokojující.
Když jsem doma řekla muži, že jsem byla na steaku s hranolkama a salátem, hned chtěl jít také, takže se zde určitě ještě ukážeme.
Kliky na WC jsou kouzelné. Mám dojem, že v čr nebudou k sehnání.:o)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Jina V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš H, Manažer v zařízení Cafe de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. ledna 2018

Dobrý den,
moc děkujeme za recenzi.
Jsme rádi, že vám u nás chutnalo.
Nevím co bylo cítit v restauraci, ale v naší kuchyni se nekouřilo, nekouří, a nikdy kouřit nebude.
Celý tým je nekuřácký!
Budeme se těšit na další návštěvu
Platba kartou již bude možná.
Hezký den
L.Hájek
Cafe de Paris



Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. prosince 2017

Restauraci navštěvuji pravidelně a musím napsat, že stále je hodně důvodu proč se sem stále vracet. Krásný interier, příjemná a ochotná obsluha a jÍdlo je prostě TOP! Děkujeme za úžasný večer, luxusní večeři a těšíme se na Štědrý den na Vánoční menu :-)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
3  Poděkujte uživateli PavlaH14.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš H, Manažer v zařízení Cafe de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. prosince 2017

Dobrý den,
moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že se stále vracíte, děláme maximum, aby byli všichni spokojeni jako Vy.
Přejeme Krásné Vánoce a hezký Nový rok.
S pozdravem team Cafe de Paris

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. prosince 2017

Na večeři jsme zde byli na doporučení. Absolutně nezvládali organizaci, obsluhu a úklid.

Prostředí restaurace velmi pěkné.

Byla nás tam větší skupina. Rezervace místa byla na určitou hodinu. Když jsme dorazili, bylo nám řečeno, že jdeme brzo, že to nemají připravené ... a to jsme přišli o 5 minut později, než bylo v plánu ... a že si musíme počkat.

Potom začala přehlídka neorganizace, zmatků a neochoty. Nalili nám vodu z kohoutku a dostali jsme na výběr pouze dvě vína červené a bílé. Při prosbě o jiný typ /polosladké, sladké/ nám bylo řečeno, že jiné nemají.

Objednání kávy nám bylo odmítnuto, že kávu podávají až k dezertům a že nám jí neudělají. Fajn. Škoda jen, že na druhém konci našeho stolu, jim kávu udělali bez keců. My jsme se jim asi holt nelíbili.

Potom jsme čekali asi další půlhodinu, než se někdo obtěžoval přijít s dotazem na dezert. Nakonec ten jedinej byl chuťově naprosto luxusní. A potom zase asi hodinu nic.

Potom nám přinesli Entrecôte „Cafe de Paris“. Salát byl docela ostrý, ale jinak dobrý. Ale hovězí maso jsme chtěli plně propečený a bylo nám řečeno, že to více propéct nejde ... bylo to prostě krvavé.
Tak jsem řekla, že je to blbost a že to prostě neumí ... za odměnu mi tam nalil asi naběračku oleje. Fakt chuťovka ... když se Vám domnělá delikatesa koupe v hromadě oleje a do toho to zazdili hranolkama. Opravdu zklamání.
Potom jsme zase asi hodinu a půl čekali na dezert a těšili se na slíbené kafe o které jsem si říkala asi 11x. Dezert jsme měli určený. Ten byl také dobrý - Créme brullé. Jiný nám řekli, že si nemůžeme objednat.

Po celou dobu nám dolévali pouze víno a vodu z kohoutku ... o jiný druh nápoje jsme si museli vždy říct alespoň 3x a obvykle jsme ho tak do 20-30 minut dostali.

Naprosto dokonalé je, že bundu si pověsíte na přistavené "němé sluhy" a každý další příchozí si věší bundu na Vaší ... potom je sranda si jí najít a navíc musíte doufat, že se nebude někomu líbit zrovna ta Vaše.

WC je naprosto blbě vyřešené. Musíte jít ven a projít průchodem. Když se nechcete zdržovat v zimně hledáním bundy, je tam fakt kosa, protože se nedá nijak uzavřít a vytopit. Je to plně bariérové /alespoň co jsme byli my/.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Jitka-Tetka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lukáš H, Vlastník v zařízení Cafe de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. prosince 2017

Dobrý den,

obávám se, že se dostáváme za hranici vkusu.... a to když Vás někdo pozve na soukromou večeři a je to ještě k tomu večeři firemní, tak se domnívám, že je značně nevhodné kritizovat či komentovat z pozice pozvaného cokoliv.

Hostitel je náš dlouholetý host a oblíbený štamgast, kterého vždy rádi vidíme.

Toho večera jsem Váš stůl také obsluhoval a souhlasím s Vámi, že jisté nedostatky tam byli. Hlavně ta káva, bože! Jak já jsem mu vynadal :).

Ale i hostitel, organizátorka tak i hosté byli spokojení.

Majitel Cafe de Paris
Pavel Culek




Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cafe de Paris, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Cafe de Paris? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem