Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (810)
Filtrovat recenze
810 výsledků
Hodnocení cestovatelů
690
109
8
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
690
109
8
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1318810 recenzí
Recenzováno: 11. listopadu 2019

Pobyt v Rezidenci Vyšehrad jsme si velice oblíbili a rádi se budeme vracet. Krásné, čisté prostředí, milý a vstřícný personál....výhled z hradeb Vyšehradu je pro nás balzámem na duši. Večer jsme navštívili koncert v Kongres.centru, které je vzdálené 5min.od Rezidence Vyšehrad, což je super.

Datum pobytu: listopad 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli DayTrip08652563574.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manager v zařízení Rezidence Vysehrad, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. prosince 2019

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaši návštěvu a hodnocení Rezidence Vyšehrad. Obojího si vážíme a jsme vděčni za každou zpětnou vazbu, jelikož nám skutečně záleží na spokojenosti každého našeho hosta.

Snažíme se, aby se naši hosté cítili co nejlépe a jsme moc rádi, že se nám to ve Vašem případě povedlo. Vyšehrad je skutečně magické místo.

Těšíme se na Vás!

Petr Bednář

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2019

Krásná lokalita vedle Vyšehradu. Klidné místo . Méně turistů než v centru Prahy. Blízkost stanice Metra Nové, čisté, funkční ubytování. Zařízený kuchyňský kout. Milý personál. Fajn restaurace v přízemí.

Datum pobytu: listopad 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli martinG1519CN.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manager v zařízení Rezidence Vysehrad, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. prosince 2019

Milý Martine,

děkujeme za Vaši návštěvu a krásné hodnocení. Budeme velice rádi pokud se k nám budete vracet a naše Rezidence Vyšehrad se stane Vaším oblíbeným ubytováním v Praze.

Těšíme se na Vás!

Petr Bednář

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. října 2019

Jezdím do tohoto ubytování dlouhodobě, pokaždé mě přivítá, příjemná recepce, která se bude snažit splnit všechna Vaše očekávání. Pokoje jsou vždy čisté a připravené k užití. Pokud plánujete delší a máte problémy se spánkem určitě preferujte pokoje směrem od silnice. V létě potěší přítomnost klimatizace v zimě zase možnost regulovat si teplotu topení. Podzemní garáž je výtečný pomocník pro ty, kteří cestují autem jako já. Vřele doporučuji.

Datum pobytu: září 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli 566eduardb.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manager v zařízení Rezidence Vysehrad, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. prosince 2019

Vážený Eduarde,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Je našim velikým potěšením Vás vždy opět přivítat v Rezidenci Vyšehrad. Jsem moc rád, že se nám daří naplnit Vaše očekávání a že jste spokojen se servisem mých kolegů. Děkuji za zmínění výhod našeho prostorného a pro hosty rezervující na přímo bezplatného parkování.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

S pozdravem,

Petr Bednář

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2019

Naprosto perfektně čistý, uklízený pokoj s termostatem, wi-fi, TV a vybavenou kuchyní. Slavili jsme zde s přítelkyní 3. výročí a personál připravil vše přesně podle požadavků. Na 110% se rádi vrátíme!

Datum pobytu: říjen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli barek2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manager v zařízení Rezidence Vysehrad, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. prosince 2019

Vážený Barek2019,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení Rezidence Vyšehrad. Je naší společnou radostí, že jsme naplnili Vaše očekávání a byli jsme schopni Vám udělat nezapomenutelný zážitek k Vašemu 3. výročí.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

S pozdravem

Petr Bednář

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2019

Krásné ubytování přímo u Vyšehradu , kousek od metra. Na pokoji kávovar včetně kávy a jako velké plus
chlazená neperlivá voda zdarma. Snídaně dostačující.
Velké poděkování za profesionální přístup p.Pavla z recepce.

Datum pobytu: říjen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli annya395.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manager v zařízení Rezidence Vysehrad, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. prosince 2019

Važená annya395,

velice děkujeme za Váši kladnou recenzi. Jsme potěšeni, že Vám udělala radost naše uvítací voda zdarma stejně tak jako kávovar Nespresso, který máme na vyšších kategoriích Executive a Executive Deluxe Suite.

Děkuji i za kolegu Pavla, kterému Vaše pochvala udělala velikou radost.


Budeme se těšit na Vasi další návštěvu.

Hezký den z Prahy!

Petr Bednář

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze