Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Grand Mark Prague
Hotely poblíž
198 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
402 US$
390 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
154 US$
102 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
730 US$
650 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
199 US$
172 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
364 US$
305 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
304 US$
236 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
367 US$
346 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
K+K Hotel Central(Praha)
151 US$
138 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
207 US$
186 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (1 258)
Filtrovat recenze
1 258 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 000
176
54
17
11
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 000
176
54
17
11
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
37421 258 recenzí
Recenzováno: 22. dubna 2015

Velmi krásný a velmi luxusní hotel, který nabízí velké množství služeb. Hotel se nachází blízko centra, takže pokud chce člověk něco zažít, nemá to daleko. Personál byl velmi příjemný a ochotný a celkové služby hotelu byly výborné. Hotel má restauraci, kde zažijete skvělý kulinářský zážitek.

  • Datum pobytu: březnu 2015, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Alice S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. května 2015

Vážená paní Alice,

velice si Vážíme Vašeho kladného hodnocení na portálu Trip Advisor a jsme rádi, že jsme předčili Vaše očekávání.

Doufáme, že se k nám opět vrátíte a využijete také služby naši krásné zahradní restaurace.

S přátelským pozdravem,

Karla Kurláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. dubna 2015

Čekali jsme formální prostředí a fine dinning, ale příjemně nás překvapilo neformální prostředí zahrady plné zeleně, klidné a příjemné místo. Terina z králíka, jehněčí, rizoto ze zeleného hrášku, domácí dezert hotelu. Jen sýry poněkud pokulhávali za kvalitou předchozích chodů. Nevtíravá a taktní obsluha

  • Datum pobytu: dubnu 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jiri D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. dubna 2015

Vážený pane Jiří,

děkujeme za Váš komentář na portálu Trip Advisor a jsme velice potěšeni, že jste navštívil také naší hotelovou restauraci.

Doufáme, že se k nám budete rád vracet zpět.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. dubna 2015

Velmi příjemné a luxusní zařízení s krásnou a klidnou zahradou. Přesto, že se hotel nachází v centru města, jen pár minut od Náměstí republiky, je zde absolutní klid. Personál je naprosto profesionální, nelze nic vytknout. Velmi doporučuji!

Datum pobytu: dubnu 2015, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jitka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. dubna 2015

Vážená paní Jitko,

děkujeme za Váš komentář na portálu Trip Advisor.

Jsme velice potěšení, že se Vám u nás v hotelu The Mark líbilo a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2014

Tento velmi luxusní hotel se nachází v centru prahy, nachází se vedle Václavského náměstí, Prašné brány a Náměstí republiky. Jsou zde také luxusní pokoje, nejčastěji apartmány a personál je velmi vstřícný. Doporučuji.

  • Datum pobytu: srpnu 2014, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Ivan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2014

Vážený pane Ivane S,

děkujeme za Váš komentář, který je pro náš personál velice důležitý. Ocení jejich úsilí, které se snaží vynaložit každý den, aby poskytli ten nejlepší servis všem našim hostům hotelu The Mark.

Budeme se těšit na další Vaši návštěvu u nás.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. října 2014

Velmi luxusní hotel s více než luxusními službami. Přímo v centru staré Prahy. Není krásný jen hotel, ale i jeho barokní zahrada. Měli jsme obrovský pokoj s výhledem na Prahu a balkonem. Není co vytknout!

  • Datum pobytu: září 2014, cestoval(a) v páru
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Simona S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2014

Vážená paní Simono,

děkujeme, že jste se podělila se čtenáři Trip Advisoru o Váš zážitek v našem hotelu The Mark. Budeme se těšit na další setkání s Vámi.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze