Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
157 US$
139 US$
Official Website
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
178 US$
165 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
164 US$
143 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
117 US$
106 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
109 US$
102 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
174 US$
169 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Smetana Hotel(Praha)
248 US$
242 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
164 US$
145 US$
Priceline
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 15 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 15 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 171 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Clarion Congress Hotel Prague(Praha)(Skvělá hodnota!)
145 US$
74 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
149 US$
132 US$
Priceline
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 15 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 15 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 155 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Recenze (1 304)
Filtrovat recenze
1 303 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 036
180
55
19
13
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 036
180
55
19
13
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
37421 303 recenzí
Recenzováno: 22. dubna 2015

Velmi krásný a velmi luxusní hotel, který nabízí velké množství služeb. Hotel se nachází blízko centra, takže pokud chce člověk něco zažít, nemá to daleko. Personál byl velmi příjemný a ochotný a celkové služby hotelu byly výborné. Hotel má restauraci, kde zažijete skvělý kulinářský zážitek.

  • Datum pobytu: březen 2015, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Alice S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. května 2015

Vážená paní Alice,

velice si Vážíme Vašeho kladného hodnocení na portálu Trip Advisor a jsme rádi, že jsme předčili Vaše očekávání.

Doufáme, že se k nám opět vrátíte a využijete také služby naši krásné zahradní restaurace.

S přátelským pozdravem,

Karla Kurláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. dubna 2015

Čekali jsme formální prostředí a fine dinning, ale příjemně nás překvapilo neformální prostředí zahrady plné zeleně, klidné a příjemné místo. Terina z králíka, jehněčí, rizoto ze zeleného hrášku, domácí dezert hotelu. Jen sýry poněkud pokulhávali za kvalitou předchozích chodů. Nevtíravá a taktní obsluha

  • Datum pobytu: duben 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jiri D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. dubna 2015

Vážený pane Jiří,

děkujeme za Váš komentář na portálu Trip Advisor a jsme velice potěšeni, že jste navštívil také naší hotelovou restauraci.

Doufáme, že se k nám budete rád vracet zpět.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. dubna 2015

Velmi příjemné a luxusní zařízení s krásnou a klidnou zahradou. Přesto, že se hotel nachází v centru města, jen pár minut od Náměstí republiky, je zde absolutní klid. Personál je naprosto profesionální, nelze nic vytknout. Velmi doporučuji!

Datum pobytu: duben 2015, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jitka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. dubna 2015

Vážená paní Jitko,

děkujeme za Váš komentář na portálu Trip Advisor.

Jsme velice potěšení, že se Vám u nás v hotelu The Mark líbilo a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2014

Tento velmi luxusní hotel se nachází v centru prahy, nachází se vedle Václavského náměstí, Prašné brány a Náměstí republiky. Jsou zde také luxusní pokoje, nejčastěji apartmány a personál je velmi vstřícný. Doporučuji.

  • Datum pobytu: srpen 2014, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Ivan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2014

Vážený pane Ivane S,

děkujeme za Váš komentář, který je pro náš personál velice důležitý. Ocení jejich úsilí, které se snaží vynaložit každý den, aby poskytli ten nejlepší servis všem našim hostům hotelu The Mark.

Budeme se těšit na další Vaši návštěvu u nás.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. října 2014

Velmi luxusní hotel s více než luxusními službami. Přímo v centru staré Prahy. Není krásný jen hotel, ale i jeho barokní zahrada. Měli jsme obrovský pokoj s výhledem na Prahu a balkonem. Není co vytknout!

  • Datum pobytu: září 2014, cestoval(a) v páru
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Simona S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TheMarkPrague, Rooms Division Manager v zařízení The Grand Mark Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2014

Vážená paní Simono,

děkujeme, že jste se podělila se čtenáři Trip Advisoru o Váš zážitek v našem hotelu The Mark. Budeme se těšit na další setkání s Vámi.

S přátelským pozdravem,

Karla Kutláková
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze