Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Banker's Bar
Dnes otevřeno: 17:00 - 1:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Degustace whisky

Vyzkoušeli jsme degustaci skotských whisky. Dostali jsme zajímavé informace o tomto destilatu a... přečíst další informace

Recenzováno: 15. února 2020
PavelDvorak
prostřednictvím mobilu
Seznámeni s nakouřenou whiskey

Opravdu stylový bar ve stylu burzy a bankovnictví, vitrína ve stylu starých trezorových dveří... přečíst další informace

Recenzováno: 10. června 2018
Jan S
Zobrazit všechny recenze (118)
  
Recenze (118)
Filtrovat recenze
118 výsledků
Hodnocení cestovatelů
95
20
3
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
95
20
3
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27118 recenzí
Recenzováno: 10. června 2018

Opravdu stylový bar ve stylu burzy a bankovnictví, vitrína ve stylu starých trezorových dveří, vedle které jsme seděli byla perfektní. Personál je úžasný a je vidět ze jsou opravdu znalci a hlavně že dělají to co mají rádi. Seznámil jsem se tam s nakouřenou whiskey s byla to láska na první pohled. Byl to skvělý večer a mohu jen doporučit i amatérům jako jsem já, barmani Vám ochotně poradí. Když už nic, můžete se pak vytahovat novými znalostmi. Ale spíš se vsaďte, že hodně brzy poběží do nějaké lepší prodejny destilátů. (Omlouvám se za děsivé použití slova stylový na začátku recenze)

Datum zážitku: srpen 2017
Poděkujte uživateli Jan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení The Banker's Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. června 2018

Vážený Jane S,

velice děkujeme za Vaši návštěvu a krásnou recenzi.
Budeme se brzy těšit v Banker´s Baru na viděnou.

Lukáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. května 2018 prostřednictvím mobilu

Po čase jsme zase zašli na drink. Měl jsem svého favorita a tak mě trochu zaskočilo, že mají nové menu. Nakonec ale jsme museli uznat, že je to dobře. Vyzkoušeli jsme několik koktejlů a byli jsme zase příjemně překvapeni. Asi i specifickým servírování. Před časem jsme byli spokojeni, dnes nadšeni. A asi i proto jsem se přihlásil na pravidelné degustační večery. Nejdříve vyzkouším whiskey.

Datum zážitku: květen 2018
1  Poděkujte uživateli PavelDvorak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 25. března 2018 prostřednictvím mobilu

Byla jsem v tomto baru několikrát a pokaždé jsem byla nadšena. Většinou chodím s partou přátel, ale i jako jednotlivec jsem se tu cítila, jako kdybych přišla za “známými”. Barmani se mi věnovali cely večer, namichali fantastické drinky na míru. Menu je přehledné, osobité a není přemrštěné koktejly, které všichni dobře známe. Doporučuji výbornou pastiku s pecivem, která se výborně hodi jako doplněk k vinu i koktejlum! Bezvadna lokace v centru Prahy, což je na start večera naprosto ideální. Barmani mají skvělý smysl pro humor ale i cit pro dochuceni drinku a navíc se na ne příjemné kouká;) ať už jmenovitě, urostly Vladimír, roztomily Petr a nebo fantasticky Filip, na krerem je vidět, ze je jednička v oboru a práce je mu koníčkem. Tisíckrát doporučuji a gratuluji vedení baru za tak skvělý tým, to už se dnes moc často nevidí!

Datum zážitku: březen 2018
Poděkujte uživateli Míša S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení The Banker's Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. března 2018

Vážená Míšo S,

velice děkujeme za Vaše návštěvy a krásnou recenzi!
Brzy v Banker´s na viděnou.

Lukáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2018

Pokud přemýšlíte co večer podniknout, tak se vydejte do The Banker's Bar. Poklidný bar s vynikajícími barmany, na výběr budete mít velké množství drinků z menu nebo si můžete nechat namíchat drink dle Vašich představ. Jestliže tento bar jednou navštívíte, tak Vás chytne a budete se do něj velice rádi vracet :)

Datum zážitku: leden 2018
Poděkujte uživateli Aleš Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení The Banker's Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2018

Vážený Aleši Č,

velice Vám děkujeme za návštěvu a krásnou recenzi!

Brzy v Banker´s Baru na viděnou.

Lukáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. ledna 2018

Jako fanoušek Casa Havany jsem navštívila i Banker´s Bar. Pěkně zařízený bar ve stylu 20., 30. let.
Vždycky když si objednávám, nechávám si poradit od barmana podle chuťových preferencí a dostanu skvělý drink. To se stalo i tady i když barman nebyl schopný dělat variace na více než 2 drinky. Přátelé vybrali z lístku, ale nebyla to šťastná volba. Doporučuji si nechat poradit. Na barmany jsme museli často čekat.

Datum zážitku: prosinec 2017
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli zuzanamalkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LukasDvorak, Vlastník v zařízení The Banker's Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2018

Vážená zuzanamalkova,

děkujeme za Vaši návštěvu a recenzi.
Nad hodnocením se zamyslíme.

Hezký den

Lukáš Dvořák

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze