Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zachraňte prosím úžasnou kavárnu!”
Recenze Café Na hlas

Café Na hlas
Č. 80 z 6 227 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 4 US$ - 7 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Žižkov
Popis: Café Na hlas je nový inspirativní prostor na pomezí pražského Žižkova a Vinohrad. Spojili jsme kavárnu, kde se výtečně najíte, s multifunkčním sálem, ve kterém můžete zpívat, tančit, dívat se, učit se či naslouchat.
Recenzováno: 22. července 2020 prostřednictvím mobilu

Kavárna je krásná, má úžasný interiér i výběr jídel. Moc pěkné prostory jsou i ve spodním patře. Sedly jsme si sem s kamarádkou na snídani, obsloužila nás milá servírka Karolína a hned nám svým úsměvem zlepšila den. Já jsem si objednala ovesnou kaši s jablečným pyré, medem a jablky, k pití domácí broskvový čaj z letní nabídky. Obojí mohu doporučit. :) Kavárna se nachází ve velmi příjemné lokaci, zhruba 15 minut chůzí od Hlavního nádraží. V současné době je prý kavárna v ohrožení kvůli pandemii, proto ji neváhejte podpořit Vaší návštěvou. Byla by hloupost o takovou kavárnu přijít:)

Datum návštěvy: červenec 2020
Poděkujte uživateli speedxd.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (300)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26300 recenzí

Recenzováno: 14. června 2020 prostřednictvím mobilu

Dutifully, tasty, home made, balanced, cute.

Poctivé, domácí, vyvážené a roztomilé.
Milujeme Zizkov ❤️

Datum návštěvy: červen 2020
Poděkujte uživateli khaaca.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. února 2020

Příjemné a útulné prostředí, příjemné prostředí pro obchodní jednání, káva a vejce chutné, ale nic extra, každopádně klasika a není co vytknout

Datum návštěvy: leden 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli KARKULAK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
cafenahlas, Owner v zařízení Café Na hlas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2020
Překladač Google

Ďakujeme!

Veľmi pekne ďakujeme za Vášu recenziu. Vážime si Váš čas a sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Veľmi radi by sme Vás videli znovu a tešíme sa na Vašu návštevu.

Tím Cafe Na Hlas

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2020

V příjemném prostředí, s milou obsluhou a výborným jídlem, byl start do roku 2020 v Café Na hlas skvělým zážitkem.

Datum návštěvy: leden 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli karelstrouf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
cafenahlas, Manažer komunikace s hosty v zařízení Café Na hlas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2020
Překladač Google

Ďakujeme Vám za krásnu recenziu. Veľmi si toho vážime a dúfame, že sa v tom roku 2020 ešte uvidíme.

Tím Café Na Hlas

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2019 prostřednictvím mobilu

Prostředí bylo příjemné, obsluha bohužel velmi pomalá. Snídaně pro tři, donesena nadvakrát. Příbory bez ubrousků. Jídlo bylo dobré. Když jsem si chtěli něco doobědnat, musely jsme se zvednout od stolu a dojít k pultíku na výdej.
K vedlejšími stolu si přisedl pár k neuklizenému stolu, ani po 15 minutách nikdo stůl neuklidnil a nepřišel s jídelním lístkem. Pán se musel zvednout a požádat servírku o uklízení. Omluva = nevšimla jsem si, je tady hodně lidí. To mě opravdu dostalo. Příště půjdeme jinam. Ejodot

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli Ejodot4488.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
cafenahlas, Owner v zařízení Café Na hlas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2020
Překladač Google

Ďakujeme!

Ďakujeme za vašu recenziu a za vaš čas. Veľmi nás mrzí vaša negatívna skúsenosť s našou obsluhou. V čase vašeho príchodu bola kaviareň obsadená z 3/4, a každý stôl už mal objednané. Keďže dbáme na čerstvosť a prípravu našich jedál, príprava trvá dlhšie.
Obsluha musela pripravovať kávu a nápoje pre všetky stoly, ktoré prišli pred vami, čo je dôvodom vášej úvahy že je pomalá.
Dúfame, že budeme mať príležitosť napraviť našu reputáciu a ukázať, že vieme poskytnuť kvalitné služby a jedlo s kávou zároveň.

Tím Cafe Na Hlas

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Café Na hlas, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Café Na hlas? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem