Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super zážitek

Celé to bylo super, bojíte se od začátku do konce a jediné, co si přejete je, aby to celé už... přečíst další informace

Recenzováno: včera
81pavlat
prostřednictvím mobilu
Super zážitek

Naprosto boží únikovka, nemám co vytknout. Věřím, že skvěle připravená roommasterka Michaela... přečíst další informace

Recenzováno: včera
OndrejMohyla
Zobrazit všechny recenze (2 281)
  
Recenze (2 281)
Filtrovat recenze
2 281 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
6186232 281 recenzí
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Super únikovka, byli jsme již na druhé hře a určitě přijdeme znovu na další. Nechci popisovat jednotlivosti, ale musím pochválit "našeho pana Profesora", který to s námi zahrál na 1*.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Humpy83.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za recenzi a návštěvu Opus Magnum, jsme moc rádi, že se Vám hra líbila. Pana Profesora budeme pozdravovat.
Vladimír Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Je to skvěle propracovaná úniková hra od prvního momentu do posledního. Role žalářníka je třešničkou na dortu celé únikovky, protože ta ji dělá autentičtější a my jsme si díky tomu odnesli větší zážitek. My měli žalářníka Adama, který byl skvělý, ten jeho hlas se pro jeho roli skvěle hodí. Na recepci jsme dostali od Fabi veškeré informace a jakékoliv obavy, které jsme před hrou měli, nám hned zahnala :)
Určitě se vrátíme na nějakou další hru, moc jsme si to užili.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli deni12345678.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za chválu naší hry a našich zaměstnanců. Fabi a Adam budou určitě rádi až jim jí vyřídíme.Budeme se na Vás příště těšit.
Vladimír
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Nádrherně zpracovaná hra se skvěle navrženými hádankami. Člověku je líto, že ten čas tak uběhne, občas bych se během luštění rád zastavil a všechno si v klidu prohlédl. Doporučuji !!!

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli sulfy85.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za hezkou recenzi a chválu. Jsme rádi, že se Vám hra líbila a doufáme, že se potkáme na nějaké další.
s pozdravem
Vladimír
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Opravdu pěkně promyšlená strašidelná hra. Všechny úkoly na sebe krásně navazují a efekty, které hru doprovázejí byli opravdu geniální :) Hráli jsme hru ve čtyřech a všichni jsme se báli :) Tvůri vědí, co dělají a ví, jak člověka viděsit. Na lepší únikové hře jsem ještě nebyla. Chválím i průvodce hrou Martina, který nás s příběhem hry pěkně seznámil a pěkně nás hrou provázel :) Za měsíc půjdeme znovu na další pokračování Poltergeist, už se těším :)

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli mircullka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme moc za recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám hra Dům Duchů líbila. Martina pochvala jistě potěší.
Budeme se na Vás těšit na Domě Duchů 2: Poltergeist!
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. listopadu 2019

Skvělá hra, kterou jsme si užili celý tým naší rodiny. Byla to naše první únikovka a jsme nadšeni. Dobrá atmosféra, vtipné a chytré úkoly, hezký příběh. Určitě doporučujeme.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Petr H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den Petře,
děkujeme za pozitivní recenzi. Těší nás, že jste si vybrali s rodinou právě naše únikové hry. Moc rádi slyšíme, že se Vám hra líbila a můžete doporučit i ostatním :)
Budeme doufat, že nás brzy opět navštívíte.
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze