Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super

Žalářník Vojta je nejlepší ! Super prožité odpoledne s přáteli hodinka na hru akorát. Nás čas 52... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 dny
F2242IIadamj
prostřednictvím mobilu
Doporučuji

Tuto únikovku mohu všem jen doporučit! Opravdu super zážitek, kde po celou dobu cítíte napětí... přečíst další informace

Recenzováno: před 5 dny
fun-water
Zobrazit všechny recenze (2 317)
  
Recenze (2 317)
Filtrovat recenze
2 317 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 243
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 243
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5045092 317 recenzí
Recenzováno: 29. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Nebylo to trapné. Naopak všeho akorát. Vhodné pro děti od 8 let, které se aktivně zapojily. Menší (3 roky) se nebálo. Kočička (Jakub) pomohla, ale naprosto vhodně, nepřipadáme se natvrdlí. Děti dokonce řekly, že by ještě něco daly. Díky za netradiční vánoční dárek! Živnůstkovi Zásmuky

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Marta32145.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2019

Dobrý den Marto,
děkujeme za návštěvu a že jste si našel chvilku nám napsat recenzi.
Moc rádi slyšíme, že jste si s dětmi Wonderland užili. Jakuba pochvala určitě moc potěší! :)

S pozdravem,
Eliška
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Perfektní zážitek, nádherný interiér a skvěle propracované úkoly!!! Moc děkujeme room masterce Verče za vtažení do příběhu a skvěle odvedenou práci.
Rozhodně vyzkoušíme i další hry v The Chamber :)

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Karolína M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2019

Dobrý den Karolíno,
moc Vám děkujeme za milou recenzi.

Jsme rádi, že se Vám hra líbila a ocenili jste její zpracování.

Budeme se na Vás těšit v dalších hrách!

S pozdravem,
Eliška
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2019

Byli jsme na Útěku ze žaláře a hra se nám moc líbila. Určitě hodně celému dojmu pomohl žalářník Márty a uvedení do děje od Elis. Hra obsahovala vychytávky, i když některé části už jsou osahanější, takže lze někdy uhádnout, že je budete muset použít. Bez nápovědy bychom to asi ve dvou včas nedokončili. Super zážitek.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli 44pavl_naz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. prosince 2019

Dobrý den,
Jsme velmi rádi, že se Vám hra líbila a moc děkujeme za milou recenzi. :) Vašemu žalářníkovi i slečně recepční Vaši pochvalu určitě vyřídíme, budou moc rádi.
Děkujeme za feedback ohledně vychytávek, podíváme se na to.
Budeme se těšit na další shledání v budoucnu!

Váš Team the Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Krasna Únikovka-Chamber “Wonderland”, moc se nám líbila, dekujeme zejména Lucce za krasny a vtipný doprovod během hry,hru jsme si užili od začátku do konce.Ocitli jsme se uprostřed fantazie....

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli monana1909.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. prosince 2019

Dobrý den,

Jsme moc rádi, že jste si z našeho Wonderlandu odnesli takové hezké dojmy, moc pro nás znamená, když slyšíme, že se našim zákazníkům hry líbí, a že se nám povedlo Vám zprostředkovat alespoň chvilku ve světě fantazie.

Budeme se moc těšit, až si k nám příště najdete cestu, do té doby nashledanou! :)

S pozdravem,
Váš Team the Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Byli jsme na Útěku z žaláře a vše bylo dokonalé! Díky moc průvodcům Martymu a Vladimirovi! Hru jsme si opravdu užili

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli davidpA1807YA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. prosince 2019

Dobrý den,
moc děkujeme za návštěvu a za napsání recenze! Velmi nás těší, že se Vám Žalář líbil. Budeme doufat, že nás brzy opět navštívíte.

S pozdravem,
Eliška
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze