Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Zodiac patres

Byli jsme na únikovce "Zodiac patres" a dost jsme si to užili. Atmosféra super, žalářník Vítek taky... přečíst další informace

Recenzováno: včera
MagdalenkaS86
Dům duchů

Úžasně propracovaná úniková hra. Celou dobu jsme se báli, ale velice si to užili. Skvělá byla i... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 dny
1004helena
,
Liberec, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (2 304)
  
Recenze (2 304)
Filtrovat recenze
2 304 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 230
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 230
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4834882 304 recenzí
Recenzováno: 2. ledna 2020

Na Silvestra jsme s přítelkyní byly na únikovce Opus Magnum. The Chamber jako vždy nezklamala. Hra byla propracovaná, všechno fungovalo na jedničku. Úžasný interiér, neotřelé úkoly a vynikající profesor Jakub - ten si zaslouží zvláštní pochvalu. Hru mohu jen doporučit.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli monduha.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. ledna 2020

Dobrý den,
mooc Vám děkujeme za recenzi.

Jsme moc rádi, že jste si Opus Magnum užili a ocenili celkové zpracování :)

S pozdravem,
Eliška

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Výborné, naše osmá únikovka. Trochu obtížnější, protože indicie přímo nenavazují, což nevadí, hra má výbornou atmosféru a zajímavé zpestření v případě náhodné kontroly! Roommaster dvojka Vojta + Vláďa nás skvěle monitorovala a lehce nasměrovala správným směrem.Děkujeme a jistě zkusíme další z nabídky the Chambers!

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli rios2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme za pět hvězd. Jsme moc rádi, že se Vám Útěk ze žaláře líbil :)
Moc děkujeme za návštěvu,Vojtovi a Vláďovii vyřídíme pochvalu, určitě budou rádi.

S pozdravem
Eliška
- team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Únikovek jsme zatím navštívili jen pár, takže se nepovažujeme za nějaké velmi zkušené hráče. Hráli jsme ve dvojici s manželkou. Dům duchů byla naše první úniková hra od The Chamber.
Mezi těmi pár hrami, které jsme navštívili, se určitě jednalo o hru s nejlepší atmosférou a s technicky nejpropracovanějšími úkoly či vodítky k úkolům, a zároveň se hra odehrávala na větším prostoru, než ostatní hry, které jsme prošli.
Upřímně, ačkoliv je hra označovaná za strašidelnou, příliš jsme se nebáli, ale to neznamená, že bychom si hru a atmosféru neužívali.
Při vstupu do nového místa, či po událostech, které něco změnily na dříve navštívených místech, jsme vždy chvíli cítili určité napětí, než jsme si místo opatrně "oťukali", ale pak většinou rychle převládlo soustředění na úkoly.
Asi není snadné při hře opravdu vyděsit člověka, který viděl desítky hororů, hrál pár hororových PC her a při únikové hře očekává, že se mají přihodit různé "paranormální" věci.
Ale ne, že bychom byli nějací hrdinové. Kdybychom některé z těch "paranormálních" jevů zažili v reálném životě mimo únikovou hru, kterou bereme jako fikci, určitě bysme byli podělaní až za ušima. :-)
Pokud patříte mezi lidi, kteří berou horory s velkým nadhledem a spíše se u nich bavíte, nejspíš příliš vyděšení nebudete, i když zážitek naživo je samozřejmě něco jiného. Pokud máte problém některé horory dokoukat a bojíte se potom jít v noci po tmě na záchod, asi se bát budete. Atmosféra je povedená.
Samotné úkoly jsou zajímavé, ale ne přehnaně obtížné. Nejde o nějaké luštění šifer. Spíš je potřeba všímat si okolí a spojit si vodítka s věcmi, které jste v domě zahlédli.
S gamemasterem Martinem jsme se dohodli, že nápovědu nám nebude poskytovat, aktivně, ale jen na vyžádání, a naše přání respektoval.
Asi dvakrát jsme požádali o nápovědu abychom se zbytečně dlouho nezasekli na věcech, u kterých jsme si nebyli jisti, zda mají nějaký pro hru nějaký význam a dostali jsme potřebnou radu, aniž by nám odhalil samotné řešení úkolu.
Všechno, co mělo fungovat, fungovalo, takže gamemaster odvedl dobrou práci. Celkový dojem ze hry je velmi pozitivní i když jsme očekávali o tochu strašidelnější zážitek.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli CharvatK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme za pět hvězd. Pokud se Vám zdál dům duchů málo, doporučuji navštívit našeho Poltergeista a pokud se nebudete bát ani tam, máte tuhý kořínek. Moc děkujeme za návštěvu, Martinovi vyřídíme pochvalu, určitě bude rád.
s pozdravem
Vladimír - team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Velmi skvělá zábava. Příjemní a ochotní zamestnanci - recepční Lucie a strašidelný žalářník Adam. Výborná show pro všechny a velmi se nám líbilo vystupování personálu.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli ivetas522.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Dobrý den Iveto,
děkujeme za milá slova a pochalu personálu. Snažíme se vybírat nejlepší zaměstnance a zdá se, že se daří. Lucce a Adamovi pochvalu předáme , budou rádi. Doufáme, že se k nám ještě na nějakou z našich dalších her vrátíte.
s pozdravem
Vladimír - team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Parádní zábava, perfektní žalářník Adam a recepční Lucka byli velmi přátelští a profesionální. Na naší první zkušenost s únikovkou budeme ještě dlouho v dobrém vzpomínat.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli honza_287.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Dobrý den Honzo,
děkujeme moc za návštěvu a pozitivní reakci. Jsme moc rádi, že se Vám hra líbila. Lucce a Adamovi pochalu předáme, určitě budou moc rádi.
s pozdravem
Vladimír - team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze