Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super zážitek

Celé to bylo super, bojíte se od začátku do konce a jediné, co si přejete je, aby to celé už... přečíst další informace

Recenzováno: před 2 dny
81pavlat
prostřednictvím mobilu
Super zážitek

Naprosto boží únikovka, nemám co vytknout. Věřím, že skvěle připravená roommasterka Michaela... přečíst další informace

Recenzováno: před 2 dny
OndrejMohyla
Zobrazit všechny recenze (2 281)
  
Recenze (2 281)
Filtrovat recenze
2 281 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4274322 281 recenzí
Recenzováno: 21. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Byli jsme na hře Poltergeist a něco tak dobře udělaného jsem dlouho nezažil. Atmosféra je úžasná, tvůrci měli neuvěřitelný smysl pro detail. Obtížnost není nejvyšší, ale u tohoto jsme si šli především užít téma a to se nám podařilo.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli norueneuron.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Guest Relations Manager v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme moc za návštěvu a za napsání recenze. Moc rádi slyšíme když se hráčům u nás líbí a odnesou si tak nezapomenutelný zážitek. Mate pravdu, úkoly jsou v Domě Duchu 2: Poltergeist jednodušší, ale atmosféra a příběh to do kvalitního zážitku určitě dorovnávají :)
Budeme doufat, ze nás brzy opět navštívíte!
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Perfektní hra. Adam byl výborný průvodce. Vřele doporučuji. Jednoduchá komunikace i rezervace, rádi se vrátíme

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli noves33.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme moc ca recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Adamovi pochvalu vyřídíme. Na Vaši další návštěvu se budeme moc těšit.
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Naše první úniková hra a musím říct, že naprosto parádní :) Roommaster Jakub se o nás hezky staral a zahrál to bezvadně Ještě jednou moc děkujeme a určitě to není naše poslední návštěva :) Míra a Káťa

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli Mirper46.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. ledna 2020

Dobrý den,
moc nás těší, že jste si pro svou první únikovku vybrali právě nás! :) Velmi nás těší, že se Vám hra líbila a odnesli jste si tak skvělý zážitek. Jakub bude za pochvalu určitě moc rád.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu u nás!
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2020

Tuhle hru jsme si vyrazili zahrát jako první v letošním roce a tak jsme s očekávali, že náš vstup do herní sezóny bude stát za to, vždyť přeci Chamber, že....
Cestou na hru nás málem dvakrát nabourali nějací šílení řidiči, pak nám příjezdovou cestu ucpal nepojízdný Dámejídlák a těsně před vchodem nás chytila japonská rodinka, co nemohla najít hotel, zkrátka nějaký skřítek záškodník se nám snažil naznačit, ať se na to vykašleme a jedeme domů. My se ale nevzdali a dobře jsme udělali! Skutečnost vysoce předčila naše očekávání! Sebelepší hra bez dobrého roommastera stojí za prd a my jsme narazili nejen na skvělou hru, ale i na ještě lepšího roommastera!! Luďa byl dokonalý, uvedl nás skvěle do hry, takže jsme do pracovny vkráčeli pěkně naladěni a našlápnuti, řešení neotřelých úkolů na nás vyskakovalo takřka okamžitě a když ne, byla aspoň fakt velká sranda, břicho od smíchu mě bolelo ještě doma. Celou hru jsme si fantasticky užili, všechno fungovalo perfektně a jak mělo, nepotřebovali jsme žádnou nápovědu, z hlavy jsme si úspěšně vypláchli všechny splíny poslední doby a ven jsme vylezli vysmátí jak lečo. Luďa se nás kupodivu vůbec nesnažil zbavit :-D a ochotně s námi probral všechny zádrhele, vtipné okamžiky a občas nás i pochválil - na rozdíl od profesora :-). Zkrátka super zážitek, vřele doporučuji!!! Petra za tým 3 minuty po!

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 3minutypo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. ledna 2020

Dobrý den Petro,
děkujeme moc za návštěvu a za napsání krásně recenze. Jsme moc rádi, že i přes počáteční komplikace s cestou jste k nám v pořádku dorazili a hru si užili :) Moc rádi slyšíme, když se k nám hráči vrací a pokaždé odcházejí plní zážitků :) Ludvíkovi pochvalu vyřídíme, určitě bude mít radost :)
Budeme doufat že nás brzy opět navštívíte a cesta k nám proběhne v pořádku :)
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Zabavna hra v krasnem prostředí. Kulisy opet vychytane do nejmenšího detailu. HRudolf bych doporučila spis lidem, kteří s unikovymi hrami teprve začínají. Děkujeme milé room mistryni Valérii za prijemne provedeni pribehem :)

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli alusen2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme moc za milou recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám ve Wonderlandu líbilo :) Valerie bude za pochvalu určitě moc ráda a my budeme doufat, že nás brzy opět navštívíte!
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze