Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super zážitek

Celé to bylo super, bojíte se od začátku do konce a jediné, co si přejete je, aby to celé už... přečíst další informace

Recenzováno: včera
81pavlat
prostřednictvím mobilu
Super zážitek

Naprosto boží únikovka, nemám co vytknout. Věřím, že skvěle připravená roommasterka Michaela... přečíst další informace

Recenzováno: včera
OndrejMohyla
Zobrazit všechny recenze (2 281)
  
Recenze (2 281)
Filtrovat recenze
2 281 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4154202 281 recenzí
Recenzováno: 27. ledna 2020

no, byl fakt super pan žalářník.. :) Skvěle propracovaný. Parádní je tam ten tunel... Martin a Lenka, kteří nás tam měli na starosti byli také vynikající, profi, příjemní a radostní a nevadilo jim, že do toho pořád kecáme :)

Tak díky moc.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 91magdal_nam.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2020

Dobrý den Magdo,
jsme moc rádi že jste si hru Útěk ze Žaláře užili a že Martin s Lenkou odvedli skvělou práci. Budeme doufat, že nás brzy opět navštívíte.
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. ledna 2020

Skvělá hra! Byli jsme už na více únikovkách, ale ty od The Chamber jsou prostě nejlepší. Skvělá atmosféra a provedení. Velké dík skvělým Roommasterum Aničce a Adamovi.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 306adau.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2020

Dobrý den,
děkujeme za skvělé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste si Dům Duchů užili a že naši roommasteři Anička a Adam odvedl dobrou práci.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. ledna 2020

The Chamber opět nezklamal! I tato únikovka byla jedním slovem skvělá (absolvovali jsme zatím všechny, co mají nebo kdy měli). Bylo to super od room mastera (jméno jsem bohužel zapomněla) až po příběh, místnost, úkoly. Jednoznačně za celý náš tým doporučuji.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli Hankaja.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2020

Dobrý den Hanko,
děkujeme moc za další návštěvu :) Jsme rádi že se Vám u nás opět líbilo. Moc nás těší, když se k nám hráči vracejí.
Rádi slyšíme, že jste byli spokojeni i s práci našeho roomastera.
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Máme za sebou spoustu únikovek, tato byla úplně skvělá, nikde jsem nenašel tak dobře propracovanou hru. Velký dík patří také Adamovi, který nás celou hrou provázel! Určitě doporučím dál! :)

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli misanv22.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. ledna 2020

Dobrý den,

děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo, zvlášť když už máte mnoho zkušeností s únikovými hrami :) Adamovi pochvalu od Vás určitě vyřídíme!

S pozdravem,
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. ledna 2020

Skvělá únikovka, ani příliš těžká ani příliš jednoduchá, krásné detaily a různorodé úkoly. Vůně dřevěného nábytku byla příjemným bonusem :) Room master Diana je moc sympatická, zábavná a roztomilá a profesorka Janů je vysoce sofistikovaná, pozor na ní! :)

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 592santiago_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. ledna 2020

Dobrý den,
moc děkujeme za návštěvu a že jste si našli čas nám napsat recenzi! Moc nás těší že se Vám naše nejnovější hra Opus Magnum líbila. Naší Dianu pochvala určitě moc potěší :)

S pozdravem,
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze