Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 1 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super zážitek

Celé to bylo super, bojíte se od začátku do konce a jediné, co si přejete je, aby to celé už... přečíst další informace

Recenzováno: včera
81pavlat
prostřednictvím mobilu
Super zážitek

Naprosto boží únikovka, nemám co vytknout. Věřím, že skvěle připravená roommasterka Michaela... přečíst další informace

Recenzováno: včera
OndrejMohyla
Zobrazit všechny recenze (2 281)
  
Recenze (2 281)
Filtrovat recenze
2 281 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 207
67
4
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
3833882 281 recenzí
Recenzováno: 8. února 2020

Útěk ze žaláře jsme si moc užili. Propracované prostředí, nápadité hlavolamy a dechberoucí mechanismy nás bavili od začátku do konce. Personál byl velmi ochotný a nápomocný. Děkujeme Tomášovi za nápovědy, když jsme zrovna nevěděli jak dál. Moc doporučuji!

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli lukasloll.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2020

Dobrý den,

děkujeme moc za návštěvu a za napsání recenze. Jsme moc rádi, že se Vám hra líbila se všemi svými prvky. Tomáš poděkování rádi vyřídíme.

S pozdravem,
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. února 2020

Skvělé zpracování, několik místností a propracované úkoly a rekvizity, perfektní připravenost room mastera Mártyho.

Mám klaustrofobii, a i přesto se hra dá zvládnout. Lekali jsme se i báli (holky víc než kluci), ale v partě lidí nejde o žádný příšerný zážitek, který by vás mohl nějak poznamenat. Naopak jsme si hru moc užili a případ úspěšně vyřešili!

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli makmaja.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2020

Dobrý den,

mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste si hru užili a i že ani klaustrofobie nenarušila zážitek ze hry a úspěšně jste došli do cíle.

Mártyho pochvala moc potěší.

S pozdravem
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. února 2020 prostřednictvím mobilu

Byli jsme na uteku ze zalare, ve 4 lidech a byla to nase prvni unikovka. Interiery a hlavne atmosfera byla skvela, stejne tak jako personal. Doporucujeme.

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli TerezaV75.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2020

Dobrý den,

děkujeme moc za návštěvu a za napsání milé recenze. Jsme moc rádi, že jste si hru Útěk ze žaláře užili :) Děkujeme za skvělé ohodnocení.
Náš milý personál se bude těšit na Vaši další návštěvu u nás!

S pozdravem,
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. února 2020 prostřednictvím mobilu

Musím uznat, že je to opravdu silný zážitek, celé je to perfektně zmáknuté od začátku do konce, a přiznám se, že jsem i jednou vykřikl. Kuba nám všechno dobře vysvětlil a navodil atmosféru a Domča nás ve hře pěkně potrapila. Děkuji a všem hru doporučuji vyzkoušet na vlastní kůži, my se určitě vrátíme na další.

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli pardallos.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2020

Dobrý den,

děkujeme za Vaši barvitou recenzi. Jsme rádi, že pro Vás hra byla opravdu silným zážitkem, který Vás dokonce přiměl vykřiknout. Kuba i Domča budou mít určitě radost z Vaší pochvaly.

Rádi Vás opět uvidíme na některé z Vašich dalších her.

S pozdravem

Kačka, The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. února 2020 prostřednictvím mobilu

Málem jsem se....... Bravo Jakube a Domčo, Dům duchů 2 opravdu doporučuji, silně pttibehove. Obtížnost střední.

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli 52stanislavp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2020

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Máme radost, že jste si hru užili a že Vás Jakub s Domčou pořádně postrašili. Vaše recenze je jistě moc potěší.

Rádi Vás opět uvidíme na některé z našich dalších her.

S pozdravem

Kačka, The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze