Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vanskelig men elsket det.”

Elixir Mystery (Realná úniková hra)
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: Ty a tvůj tým se ocitnete uvězněni v mučírně v 16. století, protože jste se pokusili uloupit tajný elixír mládí císaře Rudolfa ll. Vaše mučení a poprava začne za 70 minut. Utéct se vám podaří, jen když budete bystří a odvážní a najdete skrytou podzemní cestu do Rudolfovi komnaty, kde budete mít šanci elixír získat. K úspěchu však musíte zdolat překážky, vyluštit zábavné šifry a úkoly, které se jeví jako kouzla a magie při jejich plnění. Celé dobrodružství bylo vytvořeno profesionály od filmu a speciálních efektů s maximálním důrazem na reálný zážitek. Budete potřebovat všechny své smysly (zrak, sluch, čich a hmat) což dělá každý úkol výjimečný. Dokážete v 2-5 lidech najít elixír a uniknout než vyprší 70 minut?
Užitečné informace: Uzamykací skříňky / úložný prostor, Aktivity pro starší děti
Recenzováno: 28. února 2018 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Room M, Room Master v zařízení Elixir Mystery (Realná úniková hra), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. března 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (140)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

131135140 recenzí

Recenzováno: 17. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Room M, Room Master v zařízení Elixir Mystery (Realná úniková hra), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. prosince 2017
Překladač Google

Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Room M, Room Master v zařízení Elixir Mystery (Realná úniková hra), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. prosince 2017
Překladač Google

Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Room M, Room Master v zařízení Elixir Mystery (Realná úniková hra), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 23. listopadu 2017
Překladač Google

Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Elixir Mystery (Realná úniková hra), si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Elixir Mystery (Realná úniková hra)? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem