Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (181)
Filtrovat recenze
181 výsledků
Hodnocení cestovatelů
113
46
12
3
7
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
113
46
12
3
7
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27181 recenzí
Recenzováno: 26. července 2020

Skvělé služby, usměvavý personál, všestranná, až neskutečná ochota. Hotel je architektonický skvost. Vše září čistotou a perfektní promyšleností. Snídaně bohaté, maximální pohodlí. Na hosty se tu skutečně myslí.

Datum pobytu: červenec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli V7981YNevap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 6. srpna 2020

Vážená Evo, děkujeme za vaši recenzi. Doufáme že naštívíte náš hotel v budoucnu. S pozdravem tým MeetMe23

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. března 2019

Velice hezky vybavený a upraveny hotel v centru Prahy. Škoda, že jsme na hotelu nestrávili více času. Pokoj byl čistý a na recepci byli velice ochotní!! Když bude příležitost tak se tady velice rád zase ubytuji.

Datum pobytu: listopad 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Vojtech90.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Fearless818313, Manažer v zařízení MeetMe23, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. dubna 2019

Milý Vojto, děkujeme Vám :) Hned je důvod navštívit nás znovu. Budeme se těšit :)
Team MM23

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

Byli jsme mile překvapeni zařízením pokoje, všude čisto a hlavně klid. Recepce byla velice ochotná s profesionálním přístupem. Bohatá snídaně s možností velikého výběru jídla. Hotel má perfektní umístění, přímo v centru Prahy, kousek od stanice metra i vlaků. Určitě dál doporučím svým přátelům

Datum pobytu: listopad 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli veronikap117.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Fearless818313, Manažer v zařízení MeetMe23, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2018

Milá Veroniko,
velice si vážíme Vašich milých slov :) Budeme rádi, když Vás nebo Vaše přátelé budeme moci přivítat v našem hotelu MeetMe 23.
Přejeme Vám krásné Vánoce, Tým MM23 :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. prosince 2017

Byl jsem pozvan na prohlidku tohoto hotelu... zajimave pojeti stylu hostel-hotel.
velmi prijemny personal, vse ciste nove za velmi priznive ceny. Poloha hotelu je fantasticka.... jste primo v centru a vse je kousek.
Doporucuji

Tip ohledně pokoje: top center
Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli jirizboru.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanesvarova, Manažer v zařízení MeetMe23, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. prosince 2017

Dobrý den, Jiří,

rádi bychom Vám poděkovali za pozitivní zpětnou vazbu na náš hotel Meet Me 23.

Děkujeme mnohokrát a budeme se těšit na budoucí návštěvu.

S pozdravem,

Nikola Uchytilová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Nádherný koncept, skvělé jídlo a úžasný servis. Byl to zážitek a určitě doporučim známým a nebyl jsem zde naposledy. Neměl jsem jen čas si prohlédnout zbytek hotelu kromě restaurace. Vše čisté a uklizené.

Datum pobytu: listopad 2017
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
1  Poděkujte uživateli OnHa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanesvarova, Generální ředitel v zařízení MeetMe23, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Děkujeme, team MM23

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze