Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doporučuji všem”
Recenze Coffee Factory

Coffee Factory
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 1 US$ - 3 US$
Okolí: Praha 2
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Praha 2
Recenzováno: 9. března 2020

Děkuji za vynikající degustaci vašich vín, ale taky za opravdu profesionální přístup. Doporučuji všem.

Datum návštěvy: březen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli farrukhs617.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (201)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15201 recenzí

Recenzováno: 22. května 2019

Dobrá káva a příjemná atmosféra. Všechno je naprosto super. Určitě doporučuju. Dobré místo pro práci.

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli Наталья И.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivan U, Manažer komunikace s hosty v zařízení Coffee Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. května 2019

Dobrý den,

moc Vám děkujeme za milé hodnocení a jsme velice potěšení, že jset ocenila naši dobrou kávu a příjemnou atmosferu. Už se těšíme na další návštěvu:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2019 prostřednictvím mobilu

Vynikající káva i ledová káva je skvělá. Krásné prostředí a skvělé croissanty . Personál velmi příjemný,ochotný a usměvavý. Prostor je krásný moderní a čistý.

Datum návštěvy: duben 2019
Poděkujte uživateli kaja212.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivan U, Manažer komunikace s hosty v zařízení Coffee Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. května 2019

Dobrý den,

velice Vám děkujeme za tak milé hodnocení kavárny Coffee Factory. Jsme opravdu velice potěšení, že naše kavárna a personál se Vám líbili. Budeme velmi rádi, když nás brzy opět navštívíte :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. prosince 2018

Mám to tady rád,dělají opravdu výbornou kávu a jsou milý,mám to kousek domů.
Představa toho kafe po ránu,mně téměř vždy vyxžene z postele o půlhodinku dřív,abych i tam stihl zaběhnout.. :)

Datum návštěvy: prosinec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Martin R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivan U, Manažer komunikace s hosty v zařízení Coffee Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2019

Dobrý den,

velice Vám děkujeme za tak krasný komentář a že jste našim stálým hostem. Jsme opravdu moc potěšení, že Váš krásný den se vždy začíná s šálkem naší dobré kávy:) Těšíme se na Vaši návštěvu už zítra:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. června 2018 prostřednictvím mobilu

Vynikající a kvalitní káva. Příjemné a hezké prostředí. Pěkná nabídka polévek sebou a croissant taky výborný

Datum návštěvy: červen 2018
Poděkujte uživateli Odycz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivan U, Manažer komunikace s hosty v zařízení Coffee Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2018

Dobrý den,

velice Vám děkujeme za tak skvelý komentář. Jsme moc rádi, že se Vám líbila nejen káva, ale i jidlo, které jste mohl vzít s sebou. Děkujeme za Vaši návštěvu a moc se těšíme na příští setkání:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Coffee Factory, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Coffee Factory? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem