Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Trap As Mamas
Č. 20 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 0:00 - 23:59
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Jungle - Jumanji 😊

Tuto unikovku hodnotím jako velmi dobrou, už jsme zkusili jich mnoho, ale od Vas za nás vede upíři... přečíst další informace

Recenzováno: 22. září 2020
baju_kap2020
Poděkování - Jungle

Dnes jsme byli na únokové hře Jungle. Byla to nádherná hra. Moc se nám líbila. Zajímavé úkoly... přečíst další informace

Recenzováno: 22. srpna 2020
AdinkaNatynka
Zobrazit všechny recenze (131)
  
Recenze (131)
Filtrovat recenze
131 výsledků
Hodnocení cestovatelů
118
11
2
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
118
11
2
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2833131 recenzí
Recenzováno: 29. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Dnes jsem byla s rodinou na únikové hře Zlobr od Trap as Mamas a velmi jsme si to všichni užili. Úniková hra byla propracovaná, museli jsme zapojit mozkové závity, ale všechno jsme zvládli, někdy i s malou nápovědou. Náš roommaster Markéta byla velmi milá, příjemná a ochotná. Tato úniková hra je vhodná pro rodiny s dětmi jakéhokoli věku. Vřele doporučuji.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli ad_lan2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Trapasmamas, Manažer v zařízení Trap As Mamas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2020

Vaše recenze na naší nově otevřenou hru Zlobr nás nadmíru potěšila! Moc děkujeme! Naší roommasterku Markétu odměníme za skvělé odvedenou práci.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. prosince 2019

Příjemné prostředí, přiměřená složitost pro skupinku začátečníků. Nějaké nápovědy jsme potřebovali, ale ne mnoho, a vždy nás pouze navedly. Vše na sebe logicky navazovalo. Moc nás to bavilo. Musím vyzdihnout velmi vstřícný personál (p. Jakub). Těšíme se příště na Zlobra. Děkujeme.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli annarW1135VV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Trapasmamas, Manažer v zařízení Trap As Mamas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2020

Děkujeme za krásnou recenzi. Jakuba pochvalíme, na příjemném personálu si zakládáme. I my se těšíme na Vás!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2019

Zajímavě koncipované, pěkně zpracované prostory i audiovizuální doprovod. Vhodné spíše pro menší děti, které dokáží řešit logické úlohy.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli GeorgD666.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Trapasmamas, Manažer v zařízení Trap As Mamas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2020

Děkujeme za pozitivní hodnocením. Vážíme si ho.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. října 2019

Musím říct, že hra byla dokonalá a taky úžasnou práci odvedl choroš (Malvínka)
děkuji Ondra.Těším se na další.

Datum zážitku: říjen 2019
Poděkujte uživateli esh666.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Trapasmamas, Manažer v zařízení Trap As Mamas, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2019

Děkujeme moc za Vaší krásnou zpětnou vazbu! Velice nás těší, že se Vám hra tolik líbila. Naši roommasterce vyřídíme pochvalu. Budeme se těšit na Vaší dalsi návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2019

Kdybych hodnotil ten den, bude to 5, ale po čase musím říci, že hlavolami jsou klasické, nic nového. Vedu si takovou statostiku, co kde bylo a nápadu zde mají"dubléry" skoro na vše. Jinak ale musím říci, že kdo jde poprvé, nebude zklamaný. Tedu jednoznačně doporučení. Pro mazáky bych řekl, běžte si odškrtnout.

Datum zážitku: listopad 2018
3  Poděkujte uživateli PetrIPavel.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze