Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Czech Repubrick
Č. 8 z 1 220 zařízení v kategorii aktivity – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 20:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Krásné hračkářství

Mají tady pěkně hračky a je to jako ve filmu sám doma:),akorát cena versus kvalita úplně neodpovídá.

Recenzováno: 10. ledna 2020
petran0g
,
Šumperk, Česká republika
.

Návštěva Czech Repubricku nás s přítelem přímo uchvátila. Jsme velcí milovníci Lega a stavby z toho... přečíst další informace

Recenzováno: 3. října 2019
Romča B
Zobrazit všechny recenze (638)
  
Recenze (638)
Filtrovat recenze
638 výsledků
Hodnocení cestovatelů
563
58
13
2
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
563
58
13
2
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27638 recenzí
Recenzováno: 7. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Byli jsme zde se školní skupinou a opravdu jsme si to tu užili. Stavby jsou fascinující, hra těžká pro menší děti, starší a trpělivější ji zvládli dohrát, obsluha byla velmi vstřícná, ochotná, trpělivá a milá. Jediný nedostatek je WC, které není v prostoru výstavy, ale v horním patře obchodního domu a stojí 25 Kč. To je vážně moc! Zejména máte-li s sebou skupinu malých dětí. Myslím, že by to mělo být již v ceně vstupenky, která je pro školní dítě zvýhodněná na 130 Kč.

Datum zážitku: prosinec 2019
1  Poděkujte uživateli janc646.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 3. října 2019

Návštěva Czech Repubricku nás s přítelem přímo uchvátila. Jsme velcí milovníci Lega a stavby z toho postavené byly naprosto dokonalé. Mě velmi mile překvapila malá povídka k jednomu ze stavení které mi slečna/paní u pokladny vyprávěla že toto stavěl pouze 1 člověk tedy s malou pomocí své přítelkyně. Musím podotknout že slečna/paní za pokladnou vystupovala velmi příjemně a ochotně jako jsem už nikde dlouho neviděla až mi z toho zpříjemnila den, to už se jen tak nevidí :) . Výstava je opravdu povedená není co vytknout :) .

Datum zážitku: září 2019
Poděkujte uživateli Romča B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Explore24995510715, Manažer komunikace v zařízení Czech Repubrick, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2019

Dobrý den, Romčo, moc děkujeme za vaši velmi milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste si výstavu užili.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. srpna 2019

Byly jsme tam s detmi 2 a 4, ty jeste ty skvosty neobdivuji, pro ne byly spis ty cudliky ke spousteni vlacku, kol apod. Za me naprosto uzasne a dokonale. Velka poklona stavitelum. Jen doporucuji hlidat prcky, at nic nerozbiji a neolupuji kousky strech (napr) ala pernikova chaloupka.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli Tomas H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LucieM1567, Manažer komunikace v zařízení Czech Repubrick, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. září 2019

Dobrý den, Tomáši, moc děkujeme za vaši recenzi. Jsme moc rádi, že jste si výstavu užili.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. června 2019

Fantastická výstava modelů z lega pro všechny věkové kategorie, která určitě stojí za návštěvu. Všem ji vřele doporučuji.

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli marie1940.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LucieM1567, Manažer v zařízení Czech Repubrick, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2019

Milá Marie, moc vám děkujeme za vaši milou recenzi. Přejeme vám krásné léto.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. června 2019 prostřednictvím mobilu

Bylo to hodne dobry! Nejvic se mi libil Karlstejn, veznice, katedrala svateho Vita a velka pout. Doporucuji. Jachym

Datum zážitku: červen 2019
Poděkujte uživateli Roman Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LucieM1567, Manažer komunikace v zařízení Czech Repubrick, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. června 2019

Dobrý den, moc děkujeme za vaši recenzi, jsme moc rádi, že se vám výstava líbila.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze