Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hezke misto, dobra kuchyn”
Recenze EL Centro

EL Centro
Č. 391 z 5 763 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Španělská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Venkovní posezení, Rezervace
Okolí: Malá Strana
Recenzováno: 7. srpna 2017

Uprimne jsem nevedel co mam ceka z spanelskeho jidla v praze ale byl jsem moc prekvapen. Jidlo bylo vynikajici a servis moc prijemny.

Poděkujte uživateli Jack J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
El Centro R, Owner v zařízení EL Centro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2017

Děkujeme za hodnocení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (284)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15284 recenzí

Recenzováno: 31. července 2017

Moc dobra restaurace, jidlo super chutove. Obsluha taky 10 z 10, byl jsem moc prekvapeny. Urcite se vratim

Poděkujte uživateli Jananovak23432.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
El Centro R, Owner v zařízení EL Centro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2017

Děkujeme za hodnocení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. června 2017 prostřednictvím mobilu

Z restaurace nemam super zazitky. Sedeli jsme v restauraci jen s prateli a pres to jsme cekali na vsechno dlouho... jidlo byl o presolene. Urcite se v Praze daji najit lepi

Poděkujte uživateli David T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
El Centro R, Owner v zařízení EL Centro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. června 2017

Dobrý den,
omlouvám se, a vskutku mne mrzí, že jste od nás odešli nespokojeni. Naším zvykem je jídlo solit spíše méně a nechat přisoloní na zákaznících. Pokud bylo jídlo přesolené stačilo by požádat a rádi bychom vám je vymněnili.
Příprava paelly trvá dle receptury 35minut bez ohledu na počet zákazníků v podniku a jelikož jste si jednu obědnali tak jste čekali přiměřenou dobu. Na terase a v přední části restaurace bylo zákazniků více a odcházeli spokojeni.
s pozdravem Radek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. června 2017

Do restaurace jsem se velice těšila, bohužel jsem asi měla jiné představy... malé porce mi nevadí, ale úprava jídla nezajímavá, chuť mdlá, stoly špinavé, restaurace také, obsluha milá, ale neprofisionální. Oceňuji čerstvé suroviny.

    • Cena / kvalita
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Petra S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
El Centro R, Owner v zařízení EL Centro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. června 2017

Ano pro mnoho výhradně českých klientů může připadat španělská luchyně mdlá, ale tak to je. Španělé používají koření velmi málo a bohužel lidé od nás pořád očekàvají překořeněné Mexico. Jinak jsme rodiná restaurace jako vetšina rest. ve španělsku a tudíž děláme naši práci s láskou i když možná někdy chybí dokonalost.
Za špinávé stoly se omlouvám, ale občas nestihneme uklidit stůl ihned po odchodu hostů před vámi

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Super obsluha, vynikající jídlo. Polévka taky. Mořské plody jsou tady nejlepší v celé Praze. Fotky mluví za všechno.

Poděkujte uživateli Michaela M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
El Centro R, Owner v zařízení EL Centro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. listopadu 2016
Překladač Google

Děkujeme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo EL Centro, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili EL Centro? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem