Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Film Legends Museum Prague
Č. 145 z 1 183 zařízení v kategorii aktivity – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 19:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Jiný svět

Při hledání svého filmového hrdiny zapomenete na realitu a zavzpomínáte na své minulé zážitky. V... přečíst další informace

Recenzováno: 12. února 2020
otpservice
,
Praha, Česká republika
Mony

Úžasné muzeum, úžasný a ochotný personál. Nemám co vytknout. A ta vůně popkornu, která se nesla po... přečíst další informace

Recenzováno: 20. ledna 2020
99mon_aj
Zobrazit všechny recenze (39)
  
Recenze (39)
Filtrovat recenze
39 výsledků
Hodnocení cestovatelů
33
3
2
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
33
3
2
1
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
121739 recenzí
Recenzováno: 6. října 2019

Dnes jsem navštívila Film Legends Muzeum v Praze a musím říct, že jsem byla unešená. Postavy, figurky a busty byli v užásném zpracování, zároveň jsem byla potěšena že jsem se mohla vyfotit s živím mimoněm, Fantomasem nebo Olafem. Také jsem byla příjemně překvapena jak přes velikost muzea, která nebyla nejmenší, tak bylo prostřední velmi příjemné a to i po stránce personálu, po-té co jsem vyšla z muzea se mě hned ujali dva mladší páni, jeden ze Slovenska a druhý s tetováním na ruce, a hned se začali zajímat jak se mi v muzeu líbilo, zároveň mi bez problému odpověděli na mé doplňující otázky a doporučili i ostatní pobočky do kterých, minimálně do Poděbrad určitě ještě zavítáme. Ještě jednou velmi pěkně děkuji #MocJsemSiTOUzila

Datum zážitku: říjen 2019
Poděkujte uživateli hnizdovamarie.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Film Legends Museum Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Moc děkujeme ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. července 2019

Jak koukám na fotky tak Pražská pobočka za návštěvu asi stojí ale Poděbradská tedy určitě ne tedy určitě ne za 250 korun na osobu za ty peníze celkem málo exponátů a ještě u spousty ze "skříňových" exponátu nešlo osvětlení tak jsme si na to museli svítit telefonem prostě strašné trošku to vyvážilo že jme s přítelkyní oba fanoušci scifi a fantasy ale celkově jsme tedy odcházeli zklamaní.....

Datum zážitku: červenec 2019
Poděkujte uživateli Filip V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Film Legends Museum Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2019

Dobrý den. 650 exponátů (pobočka Pdb), jedná se o jednu z nějvětších filmových pop culture sbírek na světě. Cena ve výši vstupenky do kina. Za výpadek osvětlení se omlouváme, kdykoliv doražte zdarma znovu, závada byla druhý den opravena.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2019 prostřednictvím mobilu

Hezké spestření výletu po Praze, když jsme s přáteli šli kolem, tak jsme se tam zašli kouknout a byli jsme nadšeni.

Datum zážitku: leden 2019
Poděkujte uživateli miroslavo653.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Film Legends Museum Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2019

Velice děkujeme :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2019

Vynikající. Myslím si, že každý fanda filmů si zde najde svou oblíbenou masku nebo postavu. Vše je až neuvěřitelně reálné.

Datum zážitku: leden 2019
1  Poděkujte uživateli holecekradek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Film Legends Museum Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2019

Moc děkujeme ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme s dětmi a nemohu najít slova jak vystihnout perfeknost podniku. Naprosto perfektní personál který i rád poradí a vědí o čem mluví. Prohlídka krásná, mají 2x patra a sošek a figurek je tam opravdu mnoho. Perfektní detail, některé jakoby na vás dýchali.
Naprosto jedinečný zážitek který doporučujeme všem.
Bonus byl v podobě starých arkadovych automatů, děti byli nadšení.
Děkujeme vám

Datum zážitku: leden 2019
1  Poděkujte uživateli Filip G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Film Legends Museum Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2019

Velice děkujeme. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze