Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Endorfin
Č. 27 z 349 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Star Wars - únikovka

Únikovka splnila naše očekávání, vřele doporučujeme. Naše obsluha v podání slečny Zuzky, byla... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: před 2 týdny
stepinajana
,
Kladno, Česká republika
Star wars

Děkujeme slečně Hance za pomoc během hry Starwars. Akorát nás mrzí jedna maličkost, že jeden úkol... přečíst další informace

Recenzováno: 24. března 2020
AlexVond23
Zobrazit všechny recenze (301)
  
Recenze (301)
Filtrovat recenze
301 výsledků
Hodnocení cestovatelů
258
26
10
6
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
258
26
10
6
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5257301 recenzí
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Hra SAW je dokonale připravená. To co jsem od únikové hry SAW očekával se naprosto splnilo.
Velmi příjemná obsluha a dokonalé prostředí.

Datum zážitku: listopad 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli steza2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Helenka_S2, Manažer komunikace v zařízení Endorfin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2019

Děkujeme za milá slova! Těšíme se brzy zase na viděnou :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Na včerejší neděli jsme měli zarezervovanou únikovou hru Saw. Filmy známe, takže jsme se i trochu obávali, co nás všechno čeká uvnitř. Naše očekávání/obavy se vyplnily na 200 %, ale bez toho by to prostě nebylo Saw :-)
Hra byla skvělá, moc jsme si jí všichni užili. Zvládli jsme jí v podstatě bez nápovědy. Byli jsme tak nadšení, že jsme se rozhodli využít volného termínu pro návštěvu ještě další místnosti Freddy Krueger, protože se nám odtud prostě nechtělo. I tam jsme si s úkoly hravě poradili a uteklo to tak rychle, že ještě dva členové našeho týmu využili toho, že se mezitím uvolnila i Márnice, a dali si battle. Na druhé dva už bohužel nezbyl volný čas. Ale my se vrátíme! Již máme zakoupené i další dva poukazy na příště, a tak budeme mít místí nabídku únikových her kompletně splněnou :-) Náš roommaster Siatris byl velmi příjemný a profesionální a věnoval se nám v podstatě celé odpoledne. Moc doufáme, že ho tu při naší příští návštěvě zase potkáme!
Díky moc za tým Větroň a tři čarodějnice

Datum zážitku: listopad 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Sabinalanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Helenka_S2, Manažer komunikace v zařízení Endorfin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2019

Děkujeme moc za krásnou recenzi, máme radost, že se Vám hry tak líbily, že jste nemohly odejít :) Těšíme se brzy zase na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Naprosto úžásné prostředí, obsluha i hra Titanic. Všichni jsme byli nadšení. Byl to skvělý zážitek pro celou rodinu.

Datum zážitku: listopad 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli hanazejdova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Helenka_S2, Manažer komunikace v zařízení Endorfin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2019

Děkujeme za milá slova :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Únikovka se nám líbila, už se těšíme na další. Využiji slevu a bude dárek pod stromeček.:-) Všichni zaměstnanci jsou velmi sympatičtí, především velký dík Siatrisovi.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli romcaburd.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Helenka_S2, Manažer komunikace v zařízení Endorfin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2019

Děkujeme za milou recenzi a těšíme se, že se brzy zase uvidíme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Zdravím, mohu jedině doporučit :) několik místností, a vše velmi hezké a to jak prostředí , tak místnosti vymakané. Byl jsem v Titanicu a s přítelkyní za 39 minut venku. Pak jsem šel marnici a tu jsem sám dal cca 10 minut. Mohu říct byla to paráda !!!

Datum zážitku: listopad 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Pavelzamecnik.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Helenka_S2, Manažer komunikace v zařízení Endorfin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2019

Děkujeme! To máme radost, že se Vám obě hry líbily :) těšíme se brzy zase na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze