Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Galerie Ocelových Figurín
Dnes otevřeno: 10:00 - 21:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Výstava Figurín a Aut

Byla to velmi hezká výstava, v autech jste se mohli posadit. Výběr občerstvení byl dobrý. Všem... přečíst další informace

Recenzováno: 22. srpna 2020
KloslDavid
,
Nový Jičín, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Ocelové království.

Perfektně využitý šrot. Všechno se dá osahat, děti nadšeně vlezou do každého auta, vyfotí se s... přečíst další informace

Recenzováno: 13. srpna 2020
janat783
Zobrazit všechny recenze (848)
  
Recenze (848)
Filtrovat recenze
848 výsledků
Hodnocení cestovatelů
687
136
19
5
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
687
136
19
5
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2328848 recenzí
Recenzováno: 16. února 2019

Velmi propracované modely vozů a motorek - v hlavním sále v přízemí, které potěší děti i dospělé. Dále jsou všude postavy ze všech současných, světových filmů - např. Avatar.

Datum zážitku: únor 2019
Poděkujte uživateli Bára K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrej B, GSF Team v zařízení Galerie Ocelových Figurín, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. února 2019

Moc děkujeme za návštěvu a milou recenzi, Báro! Jsme moc rádi, že se Vám výstava líbila ;)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. února 2019

Úžasné, interaktivní, všechno je možné si osahat, vyzkoušet, vyfotit. Báječné exponáty, skvělá dostupnost. Potěší malé i velké. Vřele doporučujeme!

Datum zážitku: únor 2019
Poděkujte uživateli radkapliskova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrej B, GSF Team v zařízení Galerie Ocelových Figurín, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. února 2019

Srdečně děkujeme za milou recenzi, jsme moc rádi, že se Vám výstava líbila!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. února 2019

Nápad skutečně dobrý a jistě zajímavější, než voskové figuríny, které tam (myslím?) byly původně. V přízemí je dost velký "autopark", kde se děti skutečně vyřádí. Dospělí taky. V poschodí to je spíše jen na koukání, ale i tak je to fajn. Skoro všechny postavičky, které znáte z filmů a televizních serálů - Číslo 5, Mister Joda, Pat a Mat, Shrek... Zkrátka, na co si vzpomenete, a ještě spousta postav navíc, které ani neznám. Pro chvíle oddechu jsou připravené papíry a pastelky a děti tam mohou hned své výjresy připevnit na stěnu a tak vytvářet zajímavou výstavu.
Vstupné je sice vysoké, ale se slevou pro seniory, příp. za rodinné vstupné, se to dá zvládnout. Další slevu v našem případě poskytl portál SLEVOMAT. :-)
Jediné, co kazí celkový dojem, je kavárna. Nejen, že prodavačka je fakt pomalá, ale navíc i ceny jsou poněkud přehnané... :-(

Datum zážitku: únor 2019
Poděkujte uživateli LWO33.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrej B, GSF Team v zařízení Galerie Ocelových Figurín, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. února 2019

Srdečně děkujeme za velice pozitivní recenzi a je nám líto, že se Vám naše kavárna nelíbí. Snad bude při příští návštěvě lepší :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2019

Auta, motorky, filmové postavy. Vše neuvěřitelně propracované. Každý si zde najde něco, co se mu bude líbit. Galerie je vhodná o pro menší děti.

Datum zážitku: leden 2019
Poděkujte uživateli holecekradek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrej B, GSF team v zařízení Galerie Ocelových Figurín, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. února 2019

Srdečně děkujeme za hezkou recenzi, moc nás těší, že se Vám výstava líbila!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Galerie nás mile překvapila. Byli jsme na návštěvě o víkendu, ale i přes frontu u vstupu jsme se nemačkali- muzeum je velké. Na vše můžete sedat, sahat, se vším se fotit. Od Auta až po postavičky z animáků, každý si najde svého favorita.
Příjemná návštěva.

Datum zážitku: leden 2019
Poděkujte uživateli veronikam560.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrej B, GSF Team v zařízení Galerie Ocelových Figurín, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. ledna 2019

Mnohokrát děkujeme za návštěvu a milou recenzi. Moc nás těší, že se Vám výstava líbila :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze