Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Naprosto geniální ❤❤”
Recenze Bistro Monk

Bistro Monk
Č. 50 z 6 164 Restaurace v Praze
Okolí: Staré Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Recenzováno: před 5 týdny prostřednictvím mobilu

v bistru Monk jsem již po několikáté a všem můžu doporučit. Skvělá obsluha, úžasné brunche do 12 hodin a pokud mohu doporučit, tak si dejte jejich vyhlášený gin & tonic. ❤

Datum návštěvy: listopad 2018
Poděkujte uživateli LadyPet.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (133)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26133 recenzí

Recenzováno: 7. listopadu 2018

Výborné bistro v centru Prahy, jen pár kroků od nádherných památek. Vynikající jídlo, usměvavá obsluha a co hlavně : senzační pokrmy z kvalitních surovin za přijatelné ceny. Nají se zde masožravec i vegan ...Tady je to lahoda nejen pro chuť, ale i pro oko.

Datum návštěvy: říjen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Lenka1302.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BistroMonk, Manažer v zařízení Bistro Monk, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2018

Krásný den Lenko,

děkujeme vám za vaší pochvalu, jsme velmi rádi, že jste u nás byla spokojená.
Rádi vás u nás opět někdy uvidíme,

s pozdravem
Maja Vavracova Restaurant Manager & tým Bistra Monk

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Příjemné mále Bistro v centru Prahy s milou obsluhou, dokonalým jídlem a skvělou kávou. Doporučuji se zde určitě zastavit!

Datum návštěvy: listopad 2018
3  Poděkujte uživateli pa_ol483.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BistroMonk, Manažer v zařízení Bistro Monk, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2018

Dobrý den Paťo,

děkujeme za pěknou recenzi. Jsme opravdu rádi, že se vám u nás líbilo.

Budeme se těšit opět příště,
Maja Vavracova Restaurant Manager & team of Bistro Monk

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Konečně máme na Praze 1 bistro,
kde si dáte skvělou snídani, oběd a nebo se rozhodnete zakončit den s vínem na zahrádce.
Spolu s milým personálem a prostředím mohu s klidným svědomím doporučit.

Ps: a ty lívance

Datum návštěvy: říjen 2018
Poděkujte uživateli Jan B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BistroMonk, Manažer v zařízení Bistro Monk, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2018

Dobrý den Honzo,
děkujeme za skvělou recenzi, jsme moc rádi, že vám u nás chutnalo !
Mějte krásný den a zas někdy přijděte na lívance, máme je tu pro vás každý den :)

Maja Vavracova Restaurant Manager & team Bistra Monk

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Krasne prostředí, vynikající jídla, milý personál. Samozřejmě největší zásluha patří hlavnímu kuchaři :-)

Datum návštěvy: září 2018
Poděkujte uživateli Travel28640687406.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BistroMonk, Manažer v zařízení Bistro Monk, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2018

Dobrý den,
děkujeme vám za vaší milou recenzi, náš šéfkuchař si jí velmi váží a my vám děkujeme.
Doufáme, že opět brzy přijdete, budeme se na vás těšit !
S přáním hezkého dne,
Maja Vavracova Restaurant Manager & team Bistra Monk

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Bistro Monk, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Bistro Monk? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem