Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favorit naši rodiny!”
Recenze La Finestra

La Finestra
Č. 57 z 6 037 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Italská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Zvláštní příležitosti, Obchodní schůzky, Romantický
Možnosti stravování: Večeře, Obědy, Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 9. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Restaurace je naprostý FAVORIT naši Rodiny! Kdysi jsme dostali voucher do restaurace jako svatební dar a o té chvíle zůstali jsme věrni. Restauraci máme moc rádi, jídlo je Vynikající je malé slovo. Je to kulinářské zaritek pokaždé, když restauraci navštívíme. Mají výbornou cizrnu (jsem do ni zamilovaná :)) ). Obsluha je skvělá, vstřícná, milá, poradi, když potřebujete poradit tak vám pořadí a vždy daji skvělý Typ. Restaurace je velice utulna a je velice příjemné v ni strávit oběd či večeři. Doporučujeme Všem!

P.S. Jste Nejlepší pro Nás v cele Praze!

Poděkujte uživateli Jana S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexandr N, Key account manager v zařízení La Finestra, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2018

Vážená paní Jano,

děkujeme Vám za Vaše milá slova. Budeme se snažit držet standard našich gastro služeb i v letošním roce a budeme se těšit opět na shledanou. Přejeme Vám krásný a úspěšný rok 2018 :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 501)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

8121 501 recenzí

Recenzováno: 3. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Pokud existuje nebe, vaří tam stejně, jako v La Finestra! Profesionální a přitom příjemně osobní přístup personálu, perfektní kombinace chutí, nápadité servírování,... Nemáme co vytknout!

Poděkujte uživateli LucieTheTeacher.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexandr N, Key account manager v zařízení La Finestra, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2018

Vážená paní Lucie,

velmi si vážíme Vašeho hodnocení, které nás těší. Do nového roku 2018 Vám přejeme jen to nej, mnoho úspěchů a zdraví a budeme se těšit snad brzy opět na Vaši návštěvu. Za tým La Finestra Alexandr...

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2017

Fantastické jídlo a určitě zaujme přátelská obsluha. Profesionální přístup servisu by měl být standardní všude. V La Finestře je spojen i s nefalšovaným přátelským a otevřeným přístupem. Skutečně jsme se cítili jako u nejlepších přátel na fantastickém obědě. Děkujeme, že takové podniky u nás jsou.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli nameneo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexandr N, Key account manager v zařízení La Finestra, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2018

Dobrý den,

velmi nás těší Vaše hodnocení, za které Vám upřímně děkujeme. Přejeme Vám krásný a úspěšný rok 2018 a budeme se těšit opět na shledanou...

Za La Finestra
Alexandr

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. listopadu 2017

Restauraci jsme navštívili již několikrát, a je patrný posun vyšších cen. Nicméně restaurace si stále drží vysokou úroveň jídla i velmi ochotného personálu.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Ondřej V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 18. října 2017

Restaurace na úrovni, kam se s přítelkyní rádi vracíme. Mám jedinou výtku - jednou se nám stalo, že mušle nebyly příliš čerstvé. Personál obratem reagoval tak, že chod nebude účtován.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli petrpilnak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexandr N, Key account manager v zařízení La Finestra, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2018

Vážený pane Petře,

děkujeme Vám za pozitivní hodnocení, přejeme vše nej do roku 2018 a budeme se těšit, doufáme že brzy opět na shledanou...

Za La Finestra
Alexandr

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo La Finestra, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili La Finestra? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem