Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Asijský kousek v centru Prahy ”
Recenze SaSaZu

SaSaZu
Č. 149 z 6 164 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Asijská, Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Zvláštní příležitosti, Místní kuchyně, Romantický, Velké skupiny, Barová scéna, Obchodní schůzky
Možnosti stravování: Snídaně, Obědy, Pozdě v noci, Večeře, Donáška, Rezervace
Okolí: Praha 1
Popis: SaSaZu, The creation of our chef is the alchemy of tastes, colors, sounds, passion and design brought together to create an enchanting experience. Our chef's inspiration comes from his years of cooking and traveling in Asia, his recollections of the streets of Southeast Asia, local life, food, culture and customs. SaSaZu, The Award winning restaurant is based on fusion of five techniques and elements of Asian cooking - Sambal, Otak Otak, Flame, Roti, and Tai Tai Grill, all based on the freshest ingredients that are available in the destination of each and every SaSaZu.
Recenzováno: 10. září 2018 prostřednictvím mobilu

Perfektní servis, velice dobrá kuchyně, výborné kari. Porce tak akorát, nepřejíte se a ochutnáte více druhů jídla. Parkoviště hned u vchodu.

Datum návštěvy: září 2018
Poděkujte uživateli 422michall.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SaSaZu, SaSaZu team v zařízení SaSaZu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. září 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaši přímočarou a milou recenzi. Těší nás, že jste si návštěvu v naší restauraci užili a budeme moc rádi, když Vás znovu uvidíme.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 439)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

7111 440 recenzí

Recenzováno: 5. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V Sasazu jsem byl po dlouhe dobe cca 5ti let opet na veceri a musim uznat, ze zde doslo k velkemu zlepseni. Skvela atmosfera, prijemny personal a skvele jidlo!

Datum návštěvy: srpen 2018
Poděkujte uživateli martin85883.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SaSaZu, SaSaZu Team v zařízení SaSaZu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si hostů, kteří se k nám do restaurace vracejí. V průběhu let se snažíme vyšperkovat k dokonalosti vše tak, aby naši hosté odcházeli spokojení a aby se k nám vraceli rádi pro další skvělé zážitky. Budeme se tedy těšit i na další setkání v budoucnosti!

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2018 prostřednictvím mobilu

Byl jsem zde dvakrat a za me opravdu top asijska restaurace. Penezenku odlehci, ale odnesete si opravdu gurmansky zazitek. Asi 10 chodove menu stoji za to.

Datum návštěvy: prosinec 2017
Poděkujte uživateli Hugo P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SaSaZu, SaSaZu Team v zařízení SaSaZu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se do naší restaurace vracíte a budeme se těšit i na Vaše další návštěvy.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2018

Moje první návštěva SaSaZu byla skvělá. S přítelem jsme dostali voucher a restauraci jsme navštívili teď v červnu 2018. Byla jsem naprosto unešená krásným interiérem a nejvíc mě dostalo, když před jídlem přišla slečna s horkýma ručníkama a nějakou bylinkou na očištění rukou. Výborné jídlo,(sice za vyšší cenu, ale v této restauraci se kvalita jídla=ceně, tím myslím, že se to opravdu vyplatí) velký výběr, naprosto profesionální přístup číšníků a servírek, jídlo bylo téměř okamžitě, ke každému jídlu nám číšník ještě něco málo o našem pokrmu řekl, když nám ho přinesl. Za mě bez chyby.

Datum návštěvy: červen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Anna V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SaSaZu, SaSaZu Team v zařízení SaSaZu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. června 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi si ceníme našich zákazníků a jsme rádi, když nám vyjádříte Váš názor. Děkujeme za všechny Vaše komplimenty a doufáme, že se s Vámi opět brzy setkáme. Budeme se tedy těšit.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Manželka chtěla v Sasazu udělat firemní vánoční večírek. Nicméně v restauraci chtěli zaplatit 50% útraty dopředu, s tím, že navíc bude k dispozici pouze omezené menu. Pro 15 lidí nám to přišlo opravdu zvláštní jednání, tak se večírek uskutečnil jinde. Řekli jsme si, že to alespoň vyzkoušíme sami, tak jsem jako vánoční dárek manželce koupil vouchery. Máme malé miminko, takže jsme neměli čas řešit návštěvu. Po 7 měsících od nákupu, jsme bohužel zjistili, že nám vouchery o měsíc propadli. Řekl jsem si, že určitě nebude problém vouchery prodloužit, ale to jsem se šeredně spletl. Neochota s jakou jsem se setkal, mě dost šokovala. Do této restaurace už mě nikdo nedostane :-(

Datum návštěvy: červen 2018
    • Služba
Poděkujte uživateli petrknop.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SaSaZu, SaSaZu team v zařízení SaSaZu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2018

Dobrý den,

děkujeme za Vaše vyjádření. Rádi bychom ovšem uvedli na pravou míru vše výše uvedené a vyjádřili naši lítost, že nás situace dovedla až sem. V naší restauraci požadujeme platbu zálohy předem u všech větších skupinek, což prosím neberte jako útok na osobu Vaši manželky, nebo nějaké vyjádření neochoty, ale považujte to prosím za standardní pravidla, které máme v naší restauraci stanovené z určitých důvodů. Je vcelku běžné, že v restauracích našeho typu je požadována záloha, mnohdy je požadována i za mnohem menší skupiny, ale pokud se bavíme o skupině 15 osob, nazvala bych postup spíše standardním. Ještě připomenu, že naše restaurace má sharing style koncept, takže požadujeme výběr skupinového menu, jelikož naše restaurace není schopná obsloužit 15 osob a la carte. Při sharing způsobu se servírují všechny pokrmy doprostřed stolu, aby každý mohl ochutnat. Navíc, pokud jste měli opravdu v plánu dorazit, nevidíme v platbě zálohy předem jediný problém. Co se týče problému s prošlým voucherem: rádi bychom Vás upozornili, že na voucherech je výslovně napsáno, že prošlé vouchery nepřijímáme. Platnost všech voucherů je půl roku a na každém voucheru je napsané přesné datum, do kterého je možné ho uplatnit. Pokud nám hosté dají vědět před splatností voucheru, jsme schopni ho na pár dní ještě prodloužit, ovšem s měsíc a půl prošlým voucherem opravdu nelze nic dělat - systém nám to nedovoluje a automaticky vouchery odepisuje. Funguje to tak s vouchery nejen u nás v SaSaZu, ale také v mnoha jiných restauracích či obchodech, kde se vouchery prodávají. Právě z tohoto důvodu se na ně píše datum do kdy jsou platné, jelikož to je jednoduše řečeno přesně to datum, do kterého je možné ho využít. Nejedná se tedy o neochotu, jak tvrdíte Vy ve svém hodnocení, ale pouze o pravidla, o kterých jste byli dopředu informovaní a rozhodli jste se je nerespektovat. Velice nás mrzí, že jste na naši restauraci na základě těchto dvou problémů zanevřel, ale veškeré informace jsme Vám poskytli dopředu, a že jste nebyli ochotni se jimi řídit už bohužel není v našich silách ovlivnit.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo SaSaZu, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili SaSaZu? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem