Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“skvělý oběd”
Recenze Sangam

Sangam
Č. 1 z 6 149 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 17 US$ - 56 US$
Okolí: Karlín
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Karlín
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Navštívili jsme s přáteli tuto restauraci na nedělní oběd a na 1000% naplnila naše očekávání . Skvělá jídla plná indických chutí, vynikající obsluha, odpovídající ceny .Určitě se vrátíme a jestli někdo hledá nevšední zážitek je na správné adrese!!!
Excellent restaurant with perffect offer indian tradicional foods . We take lunch and we Off course back for incredible enjoyment.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli oldik2.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jayanta S, Manager v zařízení Sangam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2019

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We will look forward to see you again.

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 060)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

8122 060 recenzí

Recenzováno: 21. listopadu 2019

Chutné jídlo, velice příjemné prostředí, ochotný personál a nadstandardní servis. Jehněčí po kšsmírksku vynikající, kuřecí korma spíše průměrná. Zato dezert byl nepřekonatelný - delikatesní gulamjamun. Rádi se sem vrátíme.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Lydie S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jayanta S, Manager v zařízení Sangam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2019

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We will look forward to see you again.

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Vynikajici jídlo, příjemná a ochotna obsluha, luxusní interier, doporučuji. Jediným minusem je slabá nabídka vína, ale už se údajně pracuje na zlepšení :-)

Datum návštěvy: listopad 2019
1  Poděkujte uživateli martinsY8711TE.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jayanta S, Manager v zařízení Sangam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2019

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We are working on the point has been raised by you. We will look forward to see you again.

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. listopadu 2019

Obsluha - velmi příjemná, ale po "indicku" rychlá. Takže nespěchejte, stejně by Vám to jenom pokazilo zážitek.
Kuchyně - tentokrát to byla, na neštěstí jenom lehoučká večeře pro 2 osoby
Chicken Korma - vynikající
Chicken Tandoori - ještě lepší
Garlic Naan - ten je nejlepší v celé Praze

Tak to byl stručný popis událostí - příště nástup tak kolem šesté a alepoň 3chody na hlavu.
Tomáš Krátký
Chef des Chefs

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli tomaskratky.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jayanta S, Manager v zařízení Sangam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2019

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We will look forward to see you again.

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2019

Byl jsem mile překvapen pozorností, kterou mi personál věnoval. Bohužel se mnou nikdo nechtěl mluvit česky, takže kdo neumí anglicky, bude mít nejspíš problém. Jídlo fantastické, zároveň jsem poprosil o "mango lassi", které ani neměli v jídelním lístku. Dokonce přinesli na závěr i sladkou pozornost, kterou jsem si neobjednával. Toalety čisté a na úrovni, platba kartou navzdory chybějící nálepce na dveřích možná. Na závěr mě překvapil silný apel na to, abych sem napsal svou recenzi. Evidentně se snaží udržet si statut nejlépe hodnocené restaurace v ČR.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Tomáš K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jayanta S, Manager v zařízení Sangam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2019

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We will look forward to see you again.

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Sangam, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Sangam? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem