Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Bar krásný, ale s personálem je to horší...

Byla jsem v baru 2x a pokaždé jsme měli štěstí na odbarvenou blondýnu, postávající dole za barem... přečíst další informace

Recenzováno: 23. prosince 2019
Lucie S
Skvělá zábava

Oslňující prostředí, skvělá zábava, výborný výběr taneční hudby, skvělá kuchyně, dokonalá obsluha... přečíst další informace

Recenzováno: 18. září 2019
Ivana P
Zobrazit všechny recenze (26)
  
Recenze (26)
Filtrovat recenze
26 výsledků
Hodnocení cestovatelů
14
3
5
1
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
14
3
5
1
3
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1626 recenzí
Recenzováno: 23. prosince 2019

Byla jsem v baru 2x a pokaždé jsme měli štěstí na odbarvenou blondýnu, postávající dole za barem, která mi návštěvu naprosto znechutila... někdo by měl slečně vysvětlit, že ona je tam pro zákazníky a ne obráceně.... namachrovaná, nepříjemná, neochotná a ještě jsme několikrát slyšeli, jak mluví s barmany o jiných hostech stylem: " to jsou nějaký debilové, ...dej jim ten led vedle, ... " .... radila bych, pokud ji normální hosté obtěžují, najít si práci v jiném oboru a nebo v baru, kam chodí jen hosté na její "hvězdné" úrovni...
Takže Moonclub je opravdu krásný bar, stylový, 99% personálu jsou příjemní, ochotní a profesionální barmani, ale stačí jeden jediný člen personálu s takovým přístupem k hostům a už se rozhodně neplánuju vrátit... majitelům baru přeji hodně spokojených zákazníků a štˇastnější ruku při výběru personálu..

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Lucie S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
819luciel, Manažer komunikace s hosty v zařízení Moonclub, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. prosince 2019

Dobrý den, Lucie. Moc děkujeme za podnětnou recenzi. Určitě jednání naší zaměstnankyně prověříme. Moc děkujeme a doufáme, že na nás i přesto nezanevřete. Mějte hezký den, Lucie, tým MOONCLUB

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2019

Byli jsme u vás včera s přáteli a velké zklamání !!! ...no ale ta obsluha neprofesionální (jedná se pouze o slečnu nahoře na baru, brunetka) Velký problém s objednánim koktejlu (asi jsme slečnu obtěžovali) a potom velký problém při placeni. Slečna se nás ani neobtěžovala zeptat, jestli chceme platit zvlášť a nebo dohromady.Kdyz jsem ji řekla, ze potřebuji zaplatit kartou a zvlášť (neměla jsem u sebe hotovost) vůbec nekomunikovala... Chtěla jsem zavolat manažera a to slečna odmítla, tak jsem si ho musela najít sama... Opravdu skvělí zážitek !!!

Datum zážitku: září 2019
Poděkujte uživateli Radka M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
819luciel, Manažer komunikace v zařízení Moonclub, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2019

Dobrý den, Radko. Děkujeme za recenzi. Můžete nám prosím napsat na marketing@moonclub.cz, kdy jste nás navštívila? Rádi bychom celou situaci prověřili. Předem děkujeme za Váš čas, s pozdravem, Lucie, tým MOONCLUB

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2019

Oslňující prostředí, skvělá zábava, výborný výběr taneční hudby, skvělá kuchyně, dokonalá obsluha, nápadité drinky.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli Ivana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
819luciel, Manažer komunikace v zařízení Moonclub, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2019

Dobrý den, Ivano. Moc děkujeme za krásná slova a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu. S pozdravem, Lucie, tým MOONCLUB

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. ledna 2019

Krásný prostor, stylový design, skvělé drinky a příjemná obsluha. Takový podnik v Praze chyběl. Určitě tu nejsem naposled!

Datum zážitku: leden 2019
1  Poděkujte uživateli Michal M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 5. února 2020

Datum zážitku: únor 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
819luciel, Manažer komunikace v zařízení Moonclub, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze