Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobré, ale dražší”

Plzeňská Restaurace Obecní Dům
Č. 253 z 5 669 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně, Velké skupiny
Možnosti stravování: Večeře, Snídaně, Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 7. března 2017 prostřednictvím mobilu

Plzeňská restaurace v Obecním domě je oblíbená jak u českých turistů tak převážně turistů z celého světa, kteří se vydají navštívit krásnou Prahu. A restaurace? Velmi útulná, příjemná restaurace s domácí "českou" kuchyní, českým pivem a Švejkem :-) Jídlo je skvělé, převážně musím pochválit svíčkovou... Bezchybná :-) Ale celkově ceny (většinou přes 300,- Kč) se mi zdají moc vysoké má takovou kuchyni. Jednou za čas, proč ne? :-)

Poděkujte uživateli Michael P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Plzeňská Restaurace Obecní Dům, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2017

Vážený Michael P,

děkuji Vám za Váš čas podělit o Vaši zkušenost z návštěvy Plzeňské restaurace a především za krásnou recenzi. Slova chvály nás moc těší, že Vám u nás chutnalo!

Ceny u nás odrážejí nejen kvalitu surovin, ale také lokalitu a umístění Plzeňské restaurace v Obecním domě - Národní kulturní památce, jež patří k nejvýznamnějším secesním stavbám v Praze.

Rádi Vás přivítáme v Plzeňské restaurace mezi 15 a 18 hodinou, kdy máme nabídku Plzeňského piva za poloviční cenu!

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

S pozdravem,
Eva Potužníková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (922)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26922 recenzí

Recenzováno: 29. ledna 2017

Chtěl bych tady dát absolutorium za jednu z nejlepších kachen, které jsem kdy jedl. Když se k tomu přidá fantasticky načepovaná Plznička a příjemná obsluha, je na skvělé odpoledne zaděláno. Díky mockrát

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jan K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Plzeňská Restaurace Obecní Dům, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2017

Dobrý den, Jene K.,

děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že Vám v Plzeňské restauraci chutnalo a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

S přáním hezkého dne,
Eva Potužníková
Sales & Marketing coordinator

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. ledna 2017

Nejlepší české a tradiční jídlo co jsem v Praze ochutnal! Večeři jsme si vychutnali a ještě byl super servis! Super atmosféra! Ceny na centrum Prahy a takové nádherné prostory adekvátní ! Určitě přijdeme zase znovu brzy!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Pavel J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Eva P, Sales & Marketing coordinator v zařízení Plzeňská Restaurace Obecní Dům, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2017

Vážený Pavle J.,

děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a hlavně chutnalo!
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S přáním krásného dne,
Eva Potužníková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. prosince 2016

Pokud mate radi ceskou kuchyni nebo chcete pozvat zahranicni zname na skvele ceske jidlo, tak jedine zde.

Doporucuji kachnu, je opravdu nejlepsi, co jsem kdy jedl.

Poděkujte uživateli Roman Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 4. října 2016 prostřednictvím mobilu

Moc dobrá pivnice úžasný biftek milí personál super atmosféra určitě se vrátím a mohu jen doporučit ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Poděkujte uživateli Suchy J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Plzeňská Restaurace Obecní Dům, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Plzeňská Restaurace Obecní Dům? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem