Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Next top spot of the group La Collezione”
Recenze Amano

Amano
Č. 1 270 z 6 145 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 4 US$ - 24 US$
Okolí: Nové Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 23. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Krásný design restaurace, mimo to, super koncept s degustačním menu, které si sami můžete navolit. Podání, včetně chuti jídla je neskutečné a top servis

Datum návštěvy: listopad 2019
1  Poděkujte uživateli fabianmichaelm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VeraOsickova, Komunikace s hosty v zařízení Amano, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. listopadu 2019

Hezký večer Michaeli,

děkujeme za návštěvu a za krásnou zpětnou vazbu.

Máme radost, že vás náš koncept zaujal a těší nás, že jste si opravdu pochutnal.
Jsme nadšení stejně jako Vy z našeho interiéru a nesmírně nás těší, že se v Amanu cítíte stejně příjemně.

Děkujeme moc a budeme se na vás těšit příště,
za tým Amana Věra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (72)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1572 recenzí

Recenzováno: 5. listopadu 2019

Byli jsme s přítelem přes oběd, na 1 osobu 3chodové menu stojí cca 380 CZK. Musíme přiznat že chuťově jsou jídla vynikající, tak dobrou kávu jsme taky již dlouho neměli. Však co zaráží je opravdu, ale opravdu mini porce. Každý další chod nám přišel ještě menší než ten předchozí. Třeba hlavní chod z chobotnice měl na talíři asi 1/6 něčeho co připomínalo cibuli a chobotnice velikosti 2 ženských malíčků v kaluži nějaké omáčky. Objednali jsme si návrh 2 zákusky, "dort" a "dorticek" za 145 a 75 CZK. Takzvaný dorticek byl jenom taková malá kostka na jedno kousnutí. Celkem jsme zaplatili za 2 3chodové obědy, 1 káva, 1 velká lahev perlivé vody, mrkvový dort a "dorticek" 1104 CZK a měli jsme po odchodu hlad. Jinak restaurace uvnitř moc zajímavá, hezká, design propracovan hodně do detailu. Hezké prostředí včetně WC. Chtěli bychom přijít zas? -Ne, kvůli neodpovidajicimu poměru cena/monzstvi. Přitom fakt stačí aspoň pridat na talíř 2 brambory navíc, co nic nestojí, a hned by hlavní chod vypadal líp.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Yana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VeraOsickova, Komunikace s hosty v zařízení Amano, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. listopadu 2019

Dobrý den YanaP,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme opravdu vděční za každou, kterou obdržíme.
Je příjemné vědět, že jste si v Amanu užili atmosféru a jídlo vám chutnalo. Vyřídíme našemu baristovi vaši chválu kávy.
Je nám však líto vaše zklamání, že nedostáváte to, co byste měli.
Koncept restaurace vysvětlujeme na našem webu, na menu venku před restaurací, uvnitř jídelního lístku a stejné informace by měly pocházet také od personálu.

Ještě jednou vám děkujeme a přejeme vám hezký den.
Věra z AMANA

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2019

Dnes jsem se svým kamarádem navštívil Amano poprvé a určitě ne naposled.
Už při příchodu nás přivítala a usadila velice příjemná obsluha, která nám vyšla vstříc s přáním sedět poblíž kuchyně kvůli výhledu na mistry v oboru.
K pití jsme si dali jedinečnou filtrovanou vodu za 95kč, neboť určitě stála za to.
K zakousnutí jsme dostali focacciu a výborný pita chleba.
Vybrali jsme si každý 3 chody a 1 pizzu na share.
Začali jsme cannellonama a strigolama. Já osobně miluju, když je pasta pořádně mastná, takže cannellone mě uspokojily.
Potom přišel skvost. Už při pohledu do kuchyně jsem viděl, že se o naše gnocchi postará mistr, neboť ten skill, s jakým prohazoval ty gnocchi, byl jedinečný. Jen tak se z mušlí dostane ta pravá chuť moře.
Když obsluha odebírala doslova vylízané talíře, sdělil jsem své díky do kuchyně za gastronomický zážitek, který mi byl poskytnut. Bylo vidět, že je to potěšilo a byli vděční za feedback.
Poslední chody byly telecí kroketa a hovězí hrudí. Kroketa kamarádovi chutnala. Moje hovězí hrudí bylo fantastické díky pořádné náloži omáčky, která disponovala svou kouřovou chutí a vůní, nejspíš „od dna“.
Ohromující byl parsley oil téměř v každém talíři, který tomu dodal ten pravý fine dining wow efekt, ze kterého musí každému spadnout čelist.
Jako dezert jsme si dali pizzu margheritu, která velikostí odpovídala správné gourmet pizze, a samozřejmě super cena v porovnání s výkonem.
Chod restaurace bych zhodnotil tak, že šlapal jak švýcarské hodinky.
Nebýt mladé, ohleduplné a vstřícné servírky, nejspíš bychom neodcházeli s úsměvem na rtech.

Datum návštěvy: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli vojta n.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VeraOsickova, Komunikace s hosty v zařízení Amano, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2019

Hezký večer italynvr,

Děkujeme a návštěvu Amana a za všeříkající recenzi. Velmi nás těší, že jste si našel čas se takto detailně rozepsat.

Budeme se těšit zase někdy v Amanu, nebo v některém z podniků La Collezione.

Z Amana vás zdraví Věra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. července 2019

Princip tapas by měl být zdůrazněn už na venkovním jídelním lístku a na internetu. Porce jsou opravdu malé, spíše degustační, jejich gramáž není nikde uvedena, přitom cenou odpovídají normální porci v běžné italské restauraci. Doporučuji změnit koncept. Raději jednu velkou porci, byť za vyšší cenu. Většina námi ochutnaných jídel byla zajímavě kombinovaná, krásně aranžovaná, ale také přesolená.

Datum návštěvy: červenec 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli alda3.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MarketaTichavska, Guest Relations Manager v zařízení Amano, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2019

Dobrý večer, Alda3,

děkujeme za váš čas, který jste vážil na sepsání této recenze. V Amanu si ceníme každé zpětné vazby, i té negativní, protože nám dává možnost se posunout dopředu a zlepšit služby pro vás, zákazníky a hosty v Amanu.

Koncept naší restaurace komunikujeme na menu, které je vylepeno na dvěřích restaurace. Stejně tak se tomu děje i na našem webu nebo sociálních sítích. O konceptu píšeme i v našem tištěném menu a upozorní vás a vysvětlí vám ho i personál, který vás obsluhuje. V současné době nehodláme měnit koncept, ale děkujeme za návrh :-)

Pokuď bylo něco v nepořádku s chutí jídel, je nejlepší postup ihned upozornit obsluhu, která vám buď jídlo přinese znovu nebo v některých případech vám ho nebude počítat.

Děkujeme ještě jednou za vaši recenzi a doufáme, že si najdete do Amana ještě jednou cestu. Od 23. července 2019 máme v nabíce např. nové letní menu, které určitě stojí za vyzkoušení.

Zdraví vás Markéta z Amana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2019 prostřednictvím mobilu

Restauraci jsme vyzkoušeli ve všední den na večeři na doporučení našich známých. Lokalita v centru blízko Florence. Nedoporučuji autem, není kde parkovat. Interiér více industry s kristalovymi lustry, hezká kombinace, světelný nápis, velky bar, otevřená kuchyně. Restaurace byla v 18:30 poloprazdná. Milá obsluha, vysvětlila systém vyberu menu. Porce jsou opravdu malinké (degustační). Doporučí vám vyber 5-6 pokrmu a sharujete si to uprostřed stolu spolecne. Cena 1 pokrmu je kolem 250 Kč. Byli jsme trochu zklamani z pokrmu, asi jsme čekali ze to bude chuťově vetsi pecka, jakou má restaurace reklamu. Určitě zajímavé vyzkoušet, ale shodli jsme se s partnerem, že těstoviny i pizzu jsme už meli lepší.

Datum návštěvy: červenec 2019
Poděkujte uživateli andrea_kas_blogger.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MarketaTichavska, Guest Relations Manager v zařízení Amano, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2019

Dobrý den andrea_kas_blogger,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu, velmi si ji vážíme. Jsme moc rádi, že jste si našla čas jednak navštívit naši restauraci a pak té sepsat tuto recenzi.

Rádi slyšíme, že se vám líbil interiér restaurace, to je určitě důležité při návštěvě jakéhokoliv podniku. V současném menu je nejlevnější pokrm za 85 Kč a nejdrazší za 215 Kč (převážne ryby a mořské plody), ostatní pokrmy jsou cenově někde mezi :-)

Avšak velmi nás mrzí, že pasta nebo naše pizza gourmet vás tolik nezaujala. Připravujeme obojí ze surovin té nevyšší kvality a dbáme na čerstvost a sezónnost. Mohu se zeptat, prosím, v čem přesně vás tyto dva produkty zklamaly? Tato zpětná vazba je pro nás opravdu nápomocná a budeme za ni velmi rádi.

Děkuji ještě jednou a přeji krásný den.

Markéta z Amana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Amano, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Amano? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem