Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 445)
Filtrovat recenze
1 446 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
465
60
21
15
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
885
465
60
21
15
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 446 recenzí
Recenzováno: 22. května 2017

Tento hotel rozhodně cílí na zahraniční turisty. Ocitl jsem se v něm náhodou, když jsem potřeboval na rychlo pokoj. Cena je opravdu i na Prahu 1 celkem vysoká za jednu noc pro jednu osobu.
Každopádně pokoj bez problémů čistý, v tomto ohledu není co vytknout. dostatečně velký, koupelna pohoda.
Co je problém je parkování - hotel má velmi malou kapacitu parkovacích míst. a v okolí je 90% modrých rezidenčních zón.
Velkou výhodou je přímé centrum Prahy, takže všude docházková vzdálenost.
Snídaně dobrý standard s možností sedět na terase - ve slunečných dnech velké +

  • Datum pobytu: květen 2017, cestoval(a) sólo
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 1984fta.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza V, General Manager v zařízení Hotel Clement Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2017

Vážený hoste,
mnohokrát děkujeme za příznivou recenzi i za váš čas, který jste věnoval jejímu napsání. Jsme rádi, že jste byl spokojen s pokojem i se snídaní. Naše terasa je ve slunečných dnech opravdu příjemným místem, kde je možné si snídani vychutnat.
Bohužel máte pravdu, parkování je v naší oblasti dost problematické, nicméně je to podobné v podstatě v celé Praze 1. Našim hostům nabízíme 5 parkovacích míst ve vlastní garáži, další místa jsou k dispozici v nedalekém hlídaném dvoře. Je možné také zaparkovat ve vedlejší ulici (Lannova) ve veřejné parkovací zóně s parkomaty, kde je noční parkování mezi 18.00 a 8.00 hodinou zdarma, případně v nedalekých podzemních garážích nákupních center Palladium a Kotva.
Jsem nicméně přesvědčena, že cena, kterou jste platil za pokoj je v tomto termínu vzhledem k zcela vyprodané Praze a naší lokalitě více než přijatelná. Cena obvyklá napříč konkurencí se pohybuje ještě o několik desítek EUR výš.
Těšíme se nicméně, že našemu hotelu dáte ještě šanci a třeba se k nám zase vrátíte v nízké sezóně, kdy jsou ceny o něco nižší.
S přátelským pozdravem
Tereza Vydrová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. dubna 2017

V hotelu jsme byli ubytovaní několik dnů a velmi mile nás překvapil už přístup recepčního Jakuba, který se o nás výborně postaral, byl moc vstřícný a snažil se zajistit všechny naše potřeby. Tímto bych mu chtěla moc poděkovat! Hotel je situovaný v centru Prahy, kousek od obchodního centra Palladium a Staroměstkého náměstí. Pokoje byli vybaveny moderně a komfortně. Strava byla pestrá a personál opravdu příjemný. Určitě se do hotelu vrátíme.

  • Datum pobytu: březen 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli mispulka01.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martina B, Manager v zařízení Hotel Clement Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2017

Milá Mispulka01,

srdečně Vás zdravím z Hotelu Clement. Moc si vážím, že jste si udělala čas na ohodnocení Vašeho pobytu v našem hotelu.

Jsme velice rádi, že jste byla u nás spokojená a že jsme Vám mohli zpříjemnit pobyt nejen díky přístupu kolegy Jakuba. S radostí mu Vaším jménem poděkuji za veškerý servis. Neustále se snažíme zlepšovat a plnit přání všem hostům. Proto nás těší, že jste ocenila kromě personálu i naše pokoje se snídani jako i polohu hotelu.

Těšíme se až Vás budeme moct opět přivítat.

S pozdravem,

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. března 2017 prostřednictvím mobilu

Tento hotel ma jeden z nejhezcich vyhledu!Snidane skvela s velkym sortimentem.Vice druhu juice,peciva jogurtu a td.Matrace na pokojich uz neco psmatuji ale jeste je to v limitu.Recepcni i servirka velice pozorna a ochotna!Dekujeme

Datum pobytu: srpen 2016
Poděkujte uživateli Mirka Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martina B, Manager v zařízení Hotel Clement Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. března 2017

Dobrý den, milá Mirko,

srdečně Vás zdravím z Hotelu Clement. Nesmírně si vážím, že jste si udělala čas na ohodnocení Vašeho pobytu v našem hotelu.

Jsme velice rádi, že jste byla u nás spokojená a že jsme Vám mohli zpříjemnit pobyt díky výhledu z pokoje, snídani a servisu.

Máme skvělé zprávy ohledně matrací a renovace. Tento týden dokončujeme výměnu všech starých postelí a matrací za nové. Proto pevně věříme, že se Vám na nich bude příště krásně spát.

Těšíme se až Vás budeme moct opět přivítat.

S pozdravem,

Martina Blahutová
Hotel Clement Prague

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. října 2015 prostřednictvím mobilu

Vyborny, moderne zrizeny hotel v samotnem centru Prahy. Narazili jsme na chvili "tesne po rekonstrukci", ale paradni promena. Personal ochotny a napomocny, presne tak, jak by se dalo od takoveho zarizeni ocekavat. Pan John mel vzdy dobre oko na potreby klientu, proto jsem rad, ze nam vyuziti prostor umoznil na bajecnou.

Datum pobytu: listopad 2014, cestoval(a) pracovně
3  Poděkujte uživateli Joe S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martina B, Manager v zařízení Hotel Clement Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze