Byl jsem v restauraci u Matěje minulý rok v listopadu na večeři s rodinou a byl zvědavý na koncept moderní české kuchyně v podání Jana Punčocháře.Vize není špatná,ale chtělo by potřeba zapracovat na detailech aby celkový dojem byl o něco lepší.Úroveň obsluhy a usazení ke stolu proběhlo v pořádku asi do 5minut nám bylo přinešen jídelní lístek s menu restaurace.Po jeho prostudování jsme si objednali jako předkrm jsem si dal Kapří hranolky s koprovou majonézou food styling je podobě street stylu některé hranolky byly slepé celková chuť celkem v pořádku.Jako hlavní chod byl Telecí pavouček s karlovarským knedlíkem s aroma kopru celkový styling pokrmu byl na slušné úrovni a chuťový dojem byl velmi dobrý jako nápoj jsem měl správně načepované pivo.Celkový dojem na slušnou večeři zajímavý restaurant,ale pro gurmána jako jsem já tak jedna návštěva za rok úplně stačí.Můj osobní názor na českou kuchyni v moderním twistu je restaurace Goldie v Táboře šéfkuchaře Martina Svatka o něco lepší a kreativnější.
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.