Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Crobliha”

Oh Deer Bakery Purkynova
Rozsah cen: 5 US$ - 7 US$
Okolí: Nové Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 18. října 2020 prostřednictvím mobilu

Croblihy jsme si dali s sebou, a chutnaly nám. Lotus byl na mě moc sladký. Doporučuji ochutnat Raffaello.

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli margie_an.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (26)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1526 recenzí

Recenzováno: 25. září 2020

Bohužel jsem nic nekoupila, díky velmi nesympatické obsluze již při příchodu. Do této pobočky se už rozhodně nevrátím. Je to škoda, protože je to úžasná lokalita na byznys a pečivo vypadalo skvěle. Při této cenové relaci je ale nepřípustné chování obsluhy, které zaprvé nepozdraví, dívá se na vás jak na nepřítele a jediné, co ze sebe jen vyhrkne "karty nebereme"bez úsměvu, rady kde vybrat nebo minimálně projevení lítosti.

Datum návštěvy: září 2020
    • Služba
Poděkujte uživateli hanna123hh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasvasek, Vlastník v zařízení Oh Deer Bakery Purkynova, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. září 2020

Dobrý den,
tato zkušenost nás velice mrzí. Každopádně v uplynulých několika týdnech nenastala situace kdy by nám nefungoval terminál, proto nám není zcela jasné kdy mohla tato situace nastat. Rád bych se tedy zeptal , jestli se vážně jednalo o pobočku Purkyňova?

Děkuji za Vaši reakci
Lukáš

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. listopadu 2019

Absolutni slast! Kdo jeste nevyzkousel, tak vrele doporucuji! Za me nej koblihy v Praze na skvelym miste!

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli Kristyna_wal.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivinka, Manažer komunikace v zařízení Oh Deer Bakery Purkynova, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. prosince 2019

Hezký den, Kristyna_wal, moc děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že vám chutná!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Datum návštěvy: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lukasvasek, Vlastník v zařízení Oh Deer Bakery Purkynova, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. listopadu 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. listopadu 2019

Datum návštěvy: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivinka, Manažer komunikace v zařízení Oh Deer Bakery Purkynova, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. listopadu 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Oh Deer Bakery Purkynova, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Oh Deer Bakery Purkynova? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem