Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastická restaurace!”

Restaurant Café U Týna
Č. 1 030 z 6 149 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 10 US$ - 34 US$
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Venkovní posezení, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: Vítejte na stránkách rodinné restaurace v srdci Prahy s důrazem na regionální pražskou a českou kuchyni. V restauraci s vlastní farmou a zodpovědností nejen ke svým hostům, ale také planetě.
Recenzováno: 24. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Super restaurace s ideální polohou na Staroměstském náměstí. Vynikající jídlo od polévky až po dezert!!! Naprosto dokonalá obsluha!!! Při naší další návštěvě Prahy se kdykoliv rádi vrátíme!! Doporučuji na 100%.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli PavlinkaMatt.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jakubmoravec, Manažer komunikace v zařízení Restaurant Café U Týna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2019

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Spokojenost hostů a kvalita je náš dlouhodobý cíl, který se snažíme naplňovat.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (387)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26387 recenzí

Recenzováno: 18. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Pěkné posezení s výhledem na Staroměstské náměstí,výborná česká kuchyně(dala sem si srnčí hřbet ) s velmi ochotnou a příjemnou obsluhou a výbornou kávou doporučuji

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Tynulka06.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jakubmoravec, Manažer v zařízení Restaurant Café U Týna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2019

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Spokojenost hostů a kvalita je náš dlouhodobý cíl, který se snažíme naplňovat.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. června 2019

Zahrádku u restaurace jsme si vybrali k rodinnému posezení. Objednané jídlo čerstvé, chuťově i vizuálně naprosto dokonalé. Ceny odpovídají kvalitě. Obsluha velmi vstřícná, ochotná a přátelská k dětem.

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli uzivamesi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
jakubmoravec, Manažer v zařízení Restaurant Café U Týna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. června 2019

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Spokojenost hostů a kvalita je náš dlouhodobý cíl, který se snažíme naplňovat.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. února 2018

Mírně podprůměrná restaurace zaměřená na turisty. České jídlo všude v názvu a možná i tak uvařené, ale chuť i kvalita bídná. Polévka prostě vývar nic víc nic míň a pečená žebírka taky průměr. Omáčky k nim bída. Obsluha jakž takž, ale prostě jsme se tam necítili dobře. Doporučení dát nemůžu radši si zajděte na jídlo jinam.

Datum návštěvy: červen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli X3024HTmartinf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 1. listopadu 2019

Datum návštěvy: listopad 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurant Café U Týna, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurant Café U Týna? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem