Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rychle a levně na oběd”
Recenze Golden Tikka

Golden Tikka
Č. 806 z 6 490 Restaurace v Praze
Kuchyně: Evropská, Indická, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Rezervace
Okolí: Praha 2
Recenzováno: 8. března 2019

Rychlá a milá obsluha, čišto, domluva lepší anglicky než česky (česky jen základy), vynikající na rychlý oběd v pracovní den

Datum návštěvy: březen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli rychlenaobed.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina K, Marketing v zařízení Golden Tikka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2019

Pěkný den, děkujeme za milé hodnocení, těší náš, že jste si u nás pochutnal(i)!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (234)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

48234 recenzí

Recenzováno: 5. února 2019

Navštívil jsem s celou rodinou a byl to skvělý zážitek. Zkuste vzít s sebou děti - skvělá zkušenost s jinou kulturou (personál tvoří Indové) a zcela jinou gastronomií. Ačkoliv jídlo bylo pro někoho příliš pálivé, i tak jsme si užili typická indická jídla, čaj masalu a vůbec celou atmosféru. Číšník byl velmi pozorný, úslužný, skromný - a přitom z něho vyzařovala jakási zvláštní síla. Užili jsme si tedy nejen jídlo, ale pro děti byl výborný i střet se zcela jinou kulturou. Zkuste porovnat s průměrným českým číšníkem (čest všem profíkům) - na děti i na nás udělal duch restaurace velký dojem. Ceny průměrné, obsluha skvělá a jídlo vynikající. Doporučuji jako přílohu obyčejný indický chleba - nekvašené placky, které pomůžou zmírnit ostřejší chuť a jsou velmi chutné.

Datum návštěvy: únor 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli ommadawn17.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina K, Marketing v zařízení Golden Tikka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. února 2019

Dobrý den,
děkujeme za velice milou recenzi, ceníme si nejen toho. Jsme rádi, že vám u nás chutnalo a že jste byli spokojeni s naším servisem. Rádi vás s celou rodinou opět u nás uvítáme.
Krásný den přeje Golden Tikka

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. října 2018

Omáčky i maso bylo výborné, pálivé tak akorát. Nejlepší byly ale placky, ani nám je nestačili donášet (byli jsme velká skupina).
Jediný nedostatek je pití (přechlazené a předražené pivo).

Datum návštěvy: srpen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jezevec11.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Katerina K, Marketing v zařízení Golden Tikka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. prosince 2018

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vám u nás chutnalo. Co se pití týče, pokud bylo pivo přechlazené, tak za to se samozřejmě omlouváme. Reklamovali jste to prosím u obsluhy?
Děkujeme, Golden Tikka team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. června 2018 prostřednictvím mobilu

Navštívila jsem restauraci s kamarádkou. Obsluha je milá, ale trochu zmatená. Dvakrát nás přesazovali k jinému stolu, na nápoje jsme čekali 20min a mezi předkrmem a hlavním chodem, byla 1,5hod mezera. Jídlo bylo vynikající, tomu nemàm co vytknout. Takže jestli máte na nàvštěvu této restaurace čas tak 3hod a více, tak jídlo mohu doporučit.

Datum návštěvy: červen 2018
Poděkujte uživateli 390barbora_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 16. června 2018 prostřednictvím mobilu

Bydlím rok jednu ulici od této restaurace daleko a jaká škoda, že jsme ji našli až teď. Tikka masala byla perfektní. Kuřecí fenugreek jsem jedl prvně a velmi mě to překvapilo, doporučuji.

Datum návštěvy: červen 2018
Poděkujte uživateli Nikolas L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Golden Tikka, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Golden Tikka? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem