Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortel za to stojí! What a place to visit!”
Recenze Fortel

Fortel
Č. 1 955 z 6 174 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 3 US$ - 18 US$
Okolí: Anděl
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Anděl
Recenzováno: 31. října 2020

Dnes jsme na restauraci náhodou narazili a jsme úplně nadšení! Vynikající jídlo (kuřecí špíz satay, hovězí tatar a domácí chléb musíme zvlášť vypíchnout), příjemný a přátelský přístup a neskutečná proměna z původního casina. Už se těšíme, až budeme moci navštívit za normálního provozu! Zdraví krumlovská náplava

Datum návštěvy: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli davsonPe.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fortelsmichov, Owner v zařízení Fortel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2020
Překladač Google

Dakujeme pekne, David! Bolo nam potesenim a sme velmi radi za podporu a ze Vam chutilo, aj ked len v krabickach. Urcite sa uvidime, sledujte nas (idealne na instagrame). Pozdravuje slovenska naplava. :-))

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (7)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk

157 recenzí

Recenzováno: 17. října 2020 prostřednictvím mobilu

Fortel se doopravdy povedl! Příjemná nabídka jídel za rozumné ceny. Polední menu je velmi bohaté a kvalitou nadstandardní (navíc pátý oběd zdarma:) Pivo je skvěle ošetřené. Interiér lze hodnotit jen pozitivně!

Datum návštěvy: září 2020
2  Poděkujte uživateli vikousn.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fortelsmichov, Owner v zařízení Fortel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2020
Překladač Google

Dakujeme velmi pekne za vybornu recenziu, potesila vsetkych vo Forteli v tejto divnej dobe. Verime, ze sa coskoro znova uvidime!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2020 prostřednictvím mobilu

Prekvapil nas neotrely a moderni prostor v byvalem kine. Skvela obsluha s panem provoznim v cele, jidlo bylo perfektne pripravene, tapas jako predkrm a salat s kalamary a ribeye s grilovanou zeleninou navrch. Ikdyz nemusim Staropramen, tak tady se o pivo staraji a bylo skvele. S Velvetem jsem zavzpominal na stredoskosla leta. Krasny vecer, urcite se vratime.

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli majky001.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fortelsmichov, Owner v zařízení Fortel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2020
Překladač Google

Dobry den, dakujeme za Vasu navstevu u nas a tiez za Vasu velmi pozitivnu spatnu vazbu. Tesime sa, ze Vam chutilo a slova chvaly odovzdam panu prevadzkarovi a personalu (a aj Rudolfovi, nasmu majstrovi vycapu :-)). Dufame, ze sa coskoro vratite, ci uz zaspominat pri Velvete alebo skusit nieco ine z nasej ponuky. S pozdravom, Marek

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. října 2020 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum návštěvy: říjen 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fortelsmichov, Owner v zařízení Fortel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2020
Překladač Google

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fortelsmichov, Owner v zařízení Fortel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Fortel, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Fortel? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem