Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aureole - zkuste a uvidíte sami”

AUREOLE Restaurant
Č. 530 z 6 204 Restaurace v Praze
Kuchyně: Suši, Asijská, Evropská, Česká, Mořské plody
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Večeře, Pozdě v noci, Snídaně, Privátní stravování, Rezervace
Okolí: Krč
Popis: Výše už to snad ani nejde. Restaurace Aureole se totiž nachází v posledním patře jediného pražského mrakodrapu. Nabídne Vám tak bezkonkurenční pohled na Prahu a kromě výhledu ze 109 metrové výšky si užijete pokrmy inspirované středomořskou kuchyní. Skvělé jídlo, výběr vín z celého světa a otevřená terasa dělají z tohoto místa nezapomenutelný zážitek. Pestrá nabídka moderní gastronomie uspokojí jak hosty, kteří hledají vhodné místo na pracovní oběd, tak i ty, kteří si chtějí užít večeři s rodinou či přáteli při západu slunce. V Aureole baru si přijdou na své všichni, kteří ocení originální koktejly a prémiové destiláty. Jedinečný výhled s prvotřídním cocktailem, namíchaný empatickým barmanem, který dokáže připravit cocktail na míru každému, kdo o něj požádá.
Recenzováno: 12. října 2020

Do Aureole jsem šel na pozvání obchodního partnera na oběd. Popravdě jsem byl zvědavý spíš na něj než na jídlo. Aureole jsem byl cca před rokem a půl a trochu mi přišel bez konceptu, bez zážitku.
Což je ideální stav, protože jsem vlastně nic neočekával.
A ejhle jaké bylo moje překvapení.
Prostředí se skoro nezměnilo (lepší osvětlení? čistší pocit?), obsluha skoro dokonalá a jídlo - do detailů vychytané.
Byli jsme na pracovním obědě, takže žádné velké vybírání a dali jsme si z poledního menu. Konkrétně polévku Minestrone, fettucine s rajčátky a artyčoky a mrkvový dort + cheescake.
Skvělé skvělé skvělé!!!
Řeknete si, co asi tak vymyslej na Minestrone...
No, vymysleli. Podávají ji tak, že přinesou al dente zeleninu na talíři a zalijí vývarem. Dokonale dochucené, vyvážené a lahodné - žádná rozbředlá sr.jda jako leckde, ale fakt skvělý start.
A u fettucin moje srdce italského kuchtíka přímo plesalo!
Základem byl skvělý olivový olej a drobně pokrájená pancetta a na ní udělaná zelenina (rajčata, co chutnají jako rajčata a mladé čerstvé artyčoky - samozřejmě ani stopa po tak často v čechách vyskytované hořkosti...). Kuchaři klobouk dolů a půjde zřejmě o italomilce :)))
Dezerty měly skvělý plating, nepřeslazené, doplněné vhodně zvoleným čerstvým ovocem... Mňam!
...
Nad Aureole se vznáší podivná "aura" toho podniku, co ztratil Michelina a teď se v tom tak trošku plácá.
Tak já vám něco řeknu, jo?
Neplácá!
Ale víte co, místo čtení (třeba kecám anebo vím prd o dobrém jídle) to běžte vyzkoušet...

Datum návštěvy: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 931pavelv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AurePraha, Manažer v zařízení AUREOLE Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2020

Dobrý den Pavle, pro náš celý tým je velkou radostí číst Vaši recenzi, kterou sdílíte s ostatními uživateli Tripadvisoru. Jsme nadšeni, že jsme Vás mile překvapili a s nabízenými službami restaurace jste byl spokojen. Vážíme si Vašeho hodnocení a děkujeme za něj :) Je to pro nás motivace.

Těšíme se na Vaši další návštěvu! S pozdravem, Kateřina Kutilová, Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (374)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15375 recenzí

Recenzováno: 19. srpna 2020

Restauraci jsem navštívila včera večer se svou kamarádkou.
Měly jsme velké očekávání a těšily se na výborné pokrmy.
Bohužel jídlo absolutně neodpovídá cena - kvalita. Neurazí, ale chybí mí tam trochu "fusion". Salát s krevetami bych popsala jako - mix salátu z Tesca, olivy z konzervy, smažené krevety, kde je více strouhanky, než samotné krevety. Kamarádky jídlo bylo studené. Zeptaly jsme se slečny servírky na víno, řekla nám, že pošle kolegu, který nám poradí, ale ten přišel za dalších (cca) 10 min ? Podotýkám, že v restauraci byly plné 3 stoly.
O co víc mi ale vadí je, že když jsem při debarasu slečně servírce všechny tyto informaci řekla, bylo mi odpovězeno "vyřídím kuchaři" a to je vše. Nezastavila se, nevyslechla si informaci. Při návratu z kuchyně šla s kolegou, koukali se na nás a ještě se smáli.
Než jsme požádaly o účet, zaslechly jsme u vedlejšího stolu jiného číšníka ptát se na informace k pokrmům atd. Přístup k nim byl uplně jiný, než k nám.
Na účet jsme čekaly 15 minut, to jsem myslela, že píše ručně. Nakonec jsem musela jít na bar, abych zaplatila.
Celá návštěva restaurace na mě zapůsobila tak, že dvě mladé holky nemají právo na skvělý servis.
Co jsem se bavila s 2 dalšíma známýma, tak měli názor, že se restaurace hodně zhoršila za poslední rok.
Aureole rozhodně nedoporučuji.

Datum návštěvy: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli zuzanapk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AurePraha, Manažer v zařízení AUREOLE Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. srpna 2020

Dobrý den Zuzano,

děkuji za Vaši recenzi, ačkoliv není pozitivní.
Velmi mne mrzí, že pro Vás návštěva restaurace byla zklamáním.
V den Vaší rezervace jsem Vás obsluhovala já a dovolte mi Vám lehce oponovat.
Koncept kuchyně restaurace Aureole již není fusion, ale středomoří. Možná i proto pro Vás očekávání "fusion" salátu bylo zklamáním.
Váš názor ohledně jídla, který jsem si samozřejmě ráda vyslechla, jako od každého hosta, jsem vyřídila s pokorou panu šéfkuchaři, který s Vaší připomínkou bude pracovat.
Je mi líto, že Vaše kamarádka měla jídlo studené, ale na tuto skutečnost mne mohla upozornit, když jsem se Vás pár chvil po té, co jsem Vám jídlo donesla, ptala, zda je vše v pořádku. V dané situaci dle kamarádky bylo.
A co se týče účtu, omluvila jsem se Vám, že jsme měly problém s kasou, a proto jste na účet čekaly delší dobu, za to se ještě jednou velmi omlouvám.

Zuzano, vážím si Vašeho hodnocení a i přes nedoporučení naší restaurace pevně věřím, že na nás nezanevřete a budeme Vás moci opět v restauraci přivítat a přesvědčit Vás o kvalitě našich služeb.

Děkuji.
Přeji krásný den
Kateřina Kutilová
Restaurant Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Decentní podnik, který si na nic nehraje. Obsluha milá a ochotná, rádi poradí s výběrem. Ravioli mají výtečné. Naprosto v topu.

Datum návštěvy: leden 2020
1  Poděkujte uživateli lucasbH6891BL.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AurePraha, Manažer komunikace s hosty v zařízení AUREOLE Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2020

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi týkající se Vaší návštěvy v restauraci Aureole :)
Náš celý tým velmi potěšil tento komentář k hodnocení!

Těšíme se opět na viděnou!

Kateřina Kutilová
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. ledna 2020

Aureole jsme navštívili mnohokrát a vždy se nám zde líbilo, jídlo je velmi dobré a kvalitní, s obsluhou jsme také byli vždy spokojeni. Naposledy jsme byli v restauraci na Silvestra 2019/2020, večer se nám obecně líbil, ale přesto si neodpustím jednu poznámku. Silvestrovský večer jsme objednávali vcelku dost dopředu a dopředu i zaplatili téměř 10 tisíc Kč za dvě osoby, přitom nám bylo manažerkou sděleno, že je pro nás připraven stůl u okna (byl silvestr, tak jsme byli rádi). Poté, co jsme dorazili, tak nás dovedli ke stolu, který byl všude, jen ne u okna - to nás trochu zarazilo a tak jsem slečně sdělil, že dle komunikace jsme měli sedět jinde. Slečna nám následně ukázala, že je možné si vzít ministolek mezi dvěma velkými stoly, kdy jeden sedí k oknu zády. Ukázal jsem na jiné, prázdné stoly v místnosti, ale bylo mi řečeno, že ty jsou zarezervované. Sice nevím, proč byly tyto rezervace lepší než naše, ale budiž, už jsme zůstali (a nechali bychom to být). Následně přišli hosté k jednomu rezervovanému stolu a potom další ke stolu za námi, který také nebyl u okna. Poté, co muž ukázal, zda by bylo možné stůl u okna (který měl být rezervovaný) změnit, slečna mu řekla, že ano a přesadili se. To nás celkem otrávilo, nepřišlo mi, že by se se všemi hosty toho večera jednalo stejně a v takové restauraci bych to nečekal. Večer jsme si nakonec užili, ale toto v nás prostě bylo i dál a tak jsem další den napsal paní manažerce děkovný e-mail, kde jsem tuto drobnou nepříjemnost uvedl. Čekal jsem prakticky jakoukoliv odpověď, ale nepřišla vůbec žádná. Od restaurace, kde i s útratou člověk nechá za večer přes 11 tisíc bych čekal mnohem více, o stůl u okna vůbec nešlo - jde o to, jak se jedná s hostem. Takto o jednoho přišli.

Datum návštěvy: prosinec 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli MartinZ416.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AurePraha, Manažer komunikace s hosty v zařízení AUREOLE Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2020

Dobrý den,

Děkuji za Váš čas, který jste strávil psaním této recenze.
Těší mne, i celý náš tým, že Silvestr v Aureole jste si užil a s obsluhou a pokrmy jste byl spokojen.

Ovšem mne ale mrzí chyba při usazení ke stolu, který nebyl u okna. Pevně věřím, že se jednalo pouze o chybu, nikoliv záměr.
Bohužel nám od Vás žádný email nedorazil, jinak bychom samozřejmě ihned reagovali.

V případě zájmu o zaslání emailu znovu, přikládám svou email adresu - k.kutilova@aureole.cz

Děkuji a pevně věřím, že i přes to na naši restauraci nezanevřete.


S přáním příjemného dne

Kateřina Kutilová
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2020

Děkujeme za nevšední zážitek,v prostorách Aureole restaurant.Veškeré služby 100%.
Servis ,gastronomické delikatesy,výběr nápojů .Příjemný a pohotový personál.Ve spojení s místem a krásnou vyhlídkou.Nádhera.Nesmíme opomenout ideální a nadmíru vhodně zvolenou skladbu diskotéky a klipů.odcházeli jsme nadšeni !!!

Přejeme Vám mnoho obchodů a nasazení aby Vám vydrželo nadále.Velmi spokojený zákazník, Petr Tuhy

Datum návštěvy: prosinec 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Petrt5506.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AurePraha, Manažer komunikace s hosty v zařízení AUREOLE Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Dobrý den, pane Tuhý,

Velice děkujeme za Vaši krásnou a pozitivní recenzi!

Jsme rádi, že jste si oslavy příchodu Nového roku užili na 100%!


Brzy na viděnou!

Kateřina Kutilová
Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo AUREOLE Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili AUREOLE Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem