Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělé místo”
Recenze Café de Paris

Café de Paris
Č. 173 z 6 047 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 10 US$ - 19 US$
Kuchyně: Francouzská, Česká, Kavárna
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Obědy, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 28. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Užasné klidné místo na kávu a dezert. Příjemná rychlá obsluha. Super ceny na centrum prahy. Doporučuji všem.

Poděkujte uživateli Jack B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fboffice, Supervisor v zařízení Café de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2018
Překladač Google

Dear guests,

thank you very much for choosing our café.
It is very pleasant for our team to read you were happy and satisfied with our job.

We are looking forward to see you again.

Best regards from Prague

Šimon Kubů
Restaurant Supervisor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (328)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26328 recenzí

Recenzováno: 30. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Byl jsem velice mile překvapen, změny v centru Prahy se nachází v hotelu takhle nádherná kavárna, která mě uchvátila svojí rychlou obsluhou, profesionálním přístupem, vynikajícím dortem Paříž, doporučuju všem co mají rádi poklidného posezení v kavárně, která pamatuje první republiku.

Poděkujte uživateli Jiri3891.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fboffice, Supervisor v zařízení Café de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2018
Překladač Google

Dear guests

thank you very much for a nice review.
That is really pleasure for our café.

Best regards from Prague

Šimon Kubů
Restaurant Supervisor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2017

Historie, super interier. Architektura v secesi. Luxusní zacházení s hostem. Kvalita, sortiment i odbornost personálu je na výši. Někdy je lepší jen chodit okolo a dívat se z vnějšku.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli pavd308.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fboffice, Supervisor v zařízení Café de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2018
Překladač Google

Dear guests,

thank you very much for your positive feedback about your visit.
We are always very pleased to read that you enjoyed your stay with us and we hope, that you will have a chance to visit us again.

Best regards from Prague

Šimon Kubů
Restaurant Supervisor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Jak za prvni republiky. Tak prijemna obsluha, prijemne a krasne prostredi, porcelanove salky na kafe a caj... vyborna snidani.
Jsem tu docela casto a budu v navstevach pokracovat

1  Poděkujte uživateli Lidija Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 3. února 2017 prostřednictvím mobilu

Měl jsem pracovní schůzku v zde v Cafe de Paris a musím říct ze vše bylo naprosto super. Určitě všem doporučuji. Výborná káva a skvělý servis

Poděkujte uživateli MichalJanda7.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
fboffice, Restaurant Supervisor v zařízení Café de Paris, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2017

Vážený hoste,

děkujeme Vám mnohokrát že jste si pro svou schůzku vybral naši kavárnu..
Jsme velice potěšeni, že jste spokojen s naším servisem i kávou.

Těšíme se na příležitost až Vás budeme moci u nás znovu přivítat.

S pozdravem

Šimon Kubů
Restaurant Supervisor

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Café de Paris, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Café de Paris? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem