Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (791)
Filtrovat recenze
791 výsledků
Hodnocení cestovatelů
234
372
150
15
20
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
234
372
150
15
20
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
27791 recenzí
Recenzováno: 10. května 2017

Byli jsme nad očekávání spokojeni s pobytem v tomto hotelu. Rádi bychom zmínili velice milý a vstřícný personál, pro který neexistoval žádný problém.
Do hotelu bychom se rádi vrátili a doporučili jsme ho svým přátelům doma i v zahraničí.

  • Datum pobytu: duben 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli klobouci.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AXAhotel, Manažer komunikace s hosty v zařízení AXA hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. května 2017

dobrý den,

děkujeme za Váš čas věnovaný ohodnocení našeho hotelu. Jsme velmi rádi, že jste pro svůj pobyt zvolili právě AXA hotel a je nám potěšením, že jsme splnili Vaše očekávání.
Velmi si ceníme si Vašeho hodnocení hotelového personálu.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu

s pozdravem

Marta Šumerová, AXA Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. ledna 2017

Hotel se nachází v centru. Je střídmě, ale vkusně zařízen. Veškeré speciální požadavky (dětská postýlka, bezlepkové pečivo) byly vyřízeny včas a řádně. Přestože mrzlo, pokoj byl krásně vyhřátý. Snídaně byly dobré a bohaté. Milým bonusem byl bazén v suterénu hotelu.
Nevýhodou je hlučná ulice; dunění tramvají bylo v noci slyšitelné.

  • Datum pobytu: leden 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Qashaq.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AXAhotel, Manažer komunikace v zařízení AXA hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. ledna 2017

Dobrý den,

děkuji Vám za milé hodnocení našeho hotelu.
Jsme velmi rádi, že jste pro svůj pobyt v Praze zvolil/a právě AXA hotel.

Děkuji Vám za milé ohodnocení našich služeb jako je bazén, snídaně apod.
Ohledně lokality hotelu, jak víte hotel je situován v centru města kraje Prahy 1,a proto se domnívám, že s tím bohužel hotel nic udělat nemůže, ulice je velmi frekventovaná a našim klientům doporučujeme rezervovat pokoj do vnitrobloku hotelu, kde jsou pokoje tiché.

I tak pevně věřím, že Vás budeme moci opět v AXA přivítat a zatím Vám přeji příjemné cestování.

S pozdravem,
Jakub Šmíd
Front Office Manager a Team AXA hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. listopadu 2016

Hledali jsme hotel na jednu noc v centru Prahy a tento hotel byl skvělou volbou. Pokoje jsou hezké, čisté, postele jsou velmi pohodlné a koupelna je prostorná, moderně zařízená. U snídaně byl dost frmol, jídelna je relativně malá, ale i tak jsme to zvládli. Poloha hotelu je skvělá. Za tuto cenu jen těžko seženete něco tak kvalitního právě v centru Prahy. Jednoznačně doporučujeme!

  • Datum pobytu: listopad 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Kateřina S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AXAhotel, Manažer komunikace v zařízení AXA hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. prosince 2016

Dobrý den Kateřino,

děkujeme Vám za tak milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.
Jsme rádi, že jste pro svůj pobyt zvolila právě AXA hotel.
Velmi mne těší chvála "skvělé volby" , vybavení pokojů a čistoty, to je to co nám vždy vykouzlí úsměv na tváři.
Doufejme tedy, že se někdy v budoucnu budeme moci opět setkat a splnit opět Vaše očekávání na maximum.
S pozdravem,
Jakub Šmíd
Vedoucí recepce

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. listopadu 2016

Jedná se o moderní hotel s vynikající polohou v centru města. Náš pokoj byl situovaná do zahrady, takže v noci úžasný klid. Pokoj velmi vkusně zařízený, pohodlné postele, koupelna s prostorným sprchovým koutem. Snídaně byla bohatá a velmi chutná. Obrovská spokojenost.

Tip ohledně pokoje: Pokoje situované do zahrady jsou určitě klidnější
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli vendulakrumlova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AXAhotel, Manager v zařízení AXA hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2016

Velice děkujeme za Vaše hodnocení služeb hotelu AXA. Těší nás, že jste byla spokojena.
Budeme potěšeni, když si hotel AXA vyberete i při Vašem dalším pobytu v Praze.
Přejeme pěkné dny a hodně štěstí do dalších dnů. Team hotelu AXA

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 1. srpna 2018

  • Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AXAhotel, Manažer komunikace s hosty v zařízení AXA hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze