Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 839)
Filtrovat recenze
3 839 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 050
650
115
16
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 050
650
115
16
8
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
383 839 recenzí
Recenzováno: 24. ledna 2019

Ochotný personál, velká profesní úroveň, osobní přístup. 100% spokojenost. Pokoj vybaven dle předchozí nabídky. Večeře a snídaně chutné. Nabídka široká. Parkoval jsem v hotelovém parkovišti, vůz byl při vrácení vyčištěn, velice mě to příjemně překvapilo.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Scenic40567890542.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
mchour1, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. ledna 2019

Vážený Scenic40567890542,

velice děkujeme za Vaše krásné hodnocení našeho hotelu Alcron.

Velmi nás těší, že jste si vybrali náš hotel, a že jste byli spokojeni s našimi službami a pobyt si takto užili.

Doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat!

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Nadherny hotel se skvelou lokalitou. Navstivili jsme Prahu nekolikrat ale s tak prijemnym , ochotnym a profesionalnim personalem jsme se nikde jinde nesetkali. Pokoje ciste a krasne, snidane bez chyby a nakonec uzasne rozlouceni. Proste famozni. Muzeme jen doporucit.
Milan a Jarunka

Datum pobytu: listopad 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 323milanm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2018

Vážený Milan M,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen se servisem našeho personálu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

S pozdravem,

Michal Chour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2018 prostřednictvím mobilu

Nádherný pokoj s výhledem na Pražský hrad, dokonalý servis na recepci, baru a v restauraci. Jednoduše dokonalost. Děkujeme celému personálu za neuvěřitelný zážitek, milá překvapení a celý den . Hrozně si toho všeho ceníme. Vřele všem doporučujeme jeden z nejlepších hotelů v Praze.

Petr a Jana Jandovi

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Petr J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2018

Vážený Petře J,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen se servisem našeho personálu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.!
S pozdravem,

Michal Chour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. července 2018 prostřednictvím mobilu

V první řadě je v tomto hotelu skvělý, milý a přirozený personál. Pokoj byl velmi čistý a tichý i přes to, že jste přímo v centru Prahy. Skvělé jídlo v restauraci Rotunda a nápadité drinky v baru. Byli jsme celkově moc spokojeni.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli VIVAMARA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2018

Vážený VIVAMARA,

velice děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu.

Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen jak se servisem našeho personálu tak s restaurací a pokojem.

Doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat v hotelu Alcron.

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2018 prostřednictvím mobilu

Chteli bychom velmi poděkovat tomuto hotelu za úžasne strávený cas - opravdu Top po vsech stránkach !!!

Služby, pozornost, ochota, empatie šly hodne nahoru od posledni nasi navstevy !!!

Uz od příchodu vse jak z filmu :)
Úsměv, ochota, nabídka, průvodce az na pokoj, dárek - prosecco a luxusni čokoládky jen tak - rezervace restauraci vcetne usazení, ochota pomoci kdyz to neslo, nabídka dalsich zajímavých jakýchkoliv mist ... a nejen tech Top drahých, ale hlavne cenove dostupných

Cokoli jsme chteli - bylo velmi rychle, az neuvěřitelne to bylo

Az se nam nechce jet nikam jinam :)

Určitě znovu prijedeme !!!
A doporučujeme !!!!

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli davidmW141EB.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. července 2018

Vážený David M,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu.

Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen se servisem našeho personálu.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze