Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 839)
Filtrovat recenze
3 839 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 050
650
115
16
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 050
650
115
16
8
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
273 839 recenzí
Recenzováno: 11. února 2019 prostřednictvím mobilu

Po prijezdu jsem byla velmi dobre prijata. Ac jsem cestovala sama, vubec jsem se necitila osamocena. Velmi vstricny personal hotelu na vsech pozicich mi zprijemnoval pobyt. Pokoj byl utulny, tak dobre jsem se snad nikde jinde nevyspala. Hotel je skvele umisten, blizko na vlak, metro a pro pesi - je primo v centru. Velmi rada se zde priste ubytuji znovu. Diky za vse pí. Jano! Jaru

Datum pobytu: listopad 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Barbara G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadissonMichal, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2019

Vážená Barbara G,


velice děkujeme za Vaše krásné hodnocení našeho hotelu Alcron. Velmi nás těší, že jste si vybrala náš hotel, a že jste byla spokojena s našimi službami a pobyt si takto užila.

Doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat!

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. ledna 2019

Ochotný personál, velká profesní úroveň, osobní přístup. 100% spokojenost. Pokoj vybaven dle předchozí nabídky. Večeře a snídaně chutné. Nabídka široká. Parkoval jsem v hotelovém parkovišti, vůz byl při vrácení vyčištěn, velice mě to příjemně překvapilo.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Scenic40567890542.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
mchour1, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. ledna 2019

Vážený Scenic40567890542,

velice děkujeme za Vaše krásné hodnocení našeho hotelu Alcron.

Velmi nás těší, že jste si vybrali náš hotel, a že jste byli spokojeni s našimi službami a pobyt si takto užili.

Doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat!

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Nadherny hotel se skvelou lokalitou. Navstivili jsme Prahu nekolikrat ale s tak prijemnym , ochotnym a profesionalnim personalem jsme se nikde jinde nesetkali. Pokoje ciste a krasne, snidane bez chyby a nakonec uzasne rozlouceni. Proste famozni. Muzeme jen doporucit.
Milan a Jarunka

Datum pobytu: listopad 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 323milanm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2018

Vážený Milan M,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen se servisem našeho personálu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

S pozdravem,

Michal Chour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2018 prostřednictvím mobilu

Nádherný pokoj s výhledem na Pražský hrad, dokonalý servis na recepci, baru a v restauraci. Jednoduše dokonalost. Děkujeme celému personálu za neuvěřitelný zážitek, milá překvapení a celý den . Hrozně si toho všeho ceníme. Vřele všem doporučujeme jeden z nejlepších hotelů v Praze.

Petr a Jana Jandovi

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Petr J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2018

Vážený Petře J,

mnohokrát děkujeme za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen se servisem našeho personálu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.!
S pozdravem,

Michal Chour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. července 2018 prostřednictvím mobilu

V první řadě je v tomto hotelu skvělý, milý a přirozený personál. Pokoj byl velmi čistý a tichý i přes to, že jste přímo v centru Prahy. Skvělé jídlo v restauraci Rotunda a nápadité drinky v baru. Byli jsme celkově moc spokojeni.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli VIVAMARA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michal C, General Manager v zařízení Alcron Hotel Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2018

Vážený VIVAMARA,

velice děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu.

Je našim velikým potěšěním, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste byl spokojen jak se servisem našeho personálu tak s restaurací a pokojem.

Doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat v hotelu Alcron.

S pozdravem,

Michal Chour
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze